podpis użytkownika
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.baranie łby i tyle.....
//zawsze wierny Generałowi będę!!!!
Zabawne. Większość z nich nawet nie wie o co chodzi z Jaruzelskim, tak samo jak większość ONRowców nie wie nic o święcie niepodległości. Zabawnie jak zawsze
Nie, nie bronie nikogo.
Nie będziesz mi rozkazywał. Idź poszukaj sobie 100 starca na którego będziesz mógł naskoczyć i zakrzyczeć.@Cyrk
Wyp🤬alaj stąd internetowy napinaczu, kozak w necie p🤬da w świecie.
Fajne obrazy malował, ale nie poznałem, więc nie mogę lubić. Pewnie chciałeś się zapytać, czy popiera działania Hitlera, ale rozumku nie starczyło. I jak to było z nadmiarem znaków interpunkcyjnych? Oznaka impotencji czy tam problemów emocjonalnych - jakoś tak...
Rozumiem że Kolega lubi Hitlera ponieważ urodził się już po jego śmierci???????????
Nie będziesz mi rozkazywał. Idź poszukaj sobie 100 starca na którego będziesz mógł naskoczyć i zakrzyczeć.
Widzicie, że biało-zielone p🤬deczki tak mają...
Fajne obrazy malował, ale nie poznałem, więc nie mogę lubić. Pewnie chciałeś się zapytać, czy popiera działania Hitlera, ale rozumku nie starczyło...
Nienawidzę takiego gadania mylisz pojęcia kolego! Mylisz Ultrasa który przychodzi na mecz żeby pokrzyczeć, pokibicować i zrobić oprawę! Z kibolami którzy przychodzą na mecz nie żeby go oglądać tylko żeby coś rozje..ć i komuś wpier..lić!!!![]()
podpis użytkownika
cycki! <3Etam, gdyby nie Generał to by do Polski weszła robić porządki Armia Radziecka (do 1946 Armia Czerwona) i by zrobiła nam z dupy jesień średniowiecza.