Zgadzam się, j🤬 jeszcze pis, faszystyów, komunistów, i mogę tak wymieniać długo, tylko co to K🤬A MA WSPÓLNEGO Z TEMATEM?
Nie żebym się czepiał, ale to ty masz nick, jaki masz...
Ukry mogły by juz se pójść z powrotem do siebie
Wk🤬ia mnie to podejście "Polskich Patriotów" niemiłosiernie. Pewnie wp🤬l codziennie z rana od starych dostawali i teraz się wyżywają na bogu ducha winnych ludziach. Ciekawe co byście powiedzieli tym skrajnym prawicowcom co chcą wyp🤬olić naszych z Wysp Brytyjskich albo z Niderlandów bo im niby robotę zabierają. Jeżdziłem na Ukrainę wielokrotnie przed wojną i nigdy nie spotkałem się z agresją czy niechęcią z ich strony. Teraz przez takich patusów rośnie agresja z obu stron i nikomu to nie służy oprócz jebniętemu Putinowi, który zaciera ręce. A dla tych co nie byli powiem, że kraj piękny, Lwów, zakarpacie, Kijów, Odessa. Przez takich zjebów możemy już tam nigdy nie pojechać.
A Polacy z zachodu i Ameryki wrócić do Polski
J🤬y, spasiony patus, typowy bezmózgi kibol bez honoru. Spruł się do pewnie jeszcze nieletniego chłopaczka, który nic złego nie zrobił, tylko po prostu za to, że pochodzi z innego kraju. (.......)
Na tym portalu takich cała masa, zrobili tu sobie wirtualny przytułek i Klub Sfrustrowanego Przegrywa. Jedyne co można z nimi robić, to ich j🤬, bo żadne argumenty to tych tępych łbów nie trafiają. Takiego długiego wpisu, jak twój nawet nie przeczytają. "Za dużo wyrazów" - jak mi kiedyś powiedział jeden patus, którego w swej naiwności próbowałem edukować słowem pisanym.