No podejrzewam ze dobrze ci w srodowisku marginesu spoleczengo. Niektorzy tak maja ze lubia syf
Źle przeczytałem, sorry.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Postawiłem ci piwo licząc na to, że stanę się choć odrobinę inteligentniejszy i pojmę dotąd niezrozumiałe dla mnie zagadnienia, takie jak np. edukacja wstydu.
To z tego powodu masz trwały uraz? Często cię tak bili zanim zaproponowałeś gałę swoim prześladowcom?
Kolejny polski debil psychopata. Wkrótce 11 listopada, znów się miliony Polaków będą wstydzić za te narodowcowe faszystowskie k🤬y, za robienie rozp🤬olu na ulicach.
Żarty na bok i mówiąc poważnie, ja stawiam piwa jak się zgadzam z wypowiedzią, a nie za nick. A przynajmniej się staram, bo czasem niechęć do autora przeważa. Autentycznie wierzę, że od tego świat może stać się lepszy, bo można nie zgadzać się w jednej kwestii, a wspólnie działać w innej.
Ale może jestem naiwny, za długo byłem poza Polską.
Ale ty k🤬a jesteś monotematyczny. Na okrągło tylko ciągnięcie pały i zmywak. Masz jakieś inne myśli, czy tylko te dwie cię dręczą? Weź, wykaż się większą kreatywnością bo nudzisz. Chcesz mnie obrazić, to musisz się bardziej postarać.
Nie wiem czy wiecie j🤬i debile, ale ten ukr ma 15 lat i chciał iść do domu przez park. "Polakowi" grozi 7 lat 🤣🤣🤣
Nie jestem za ukrami, ale Tobie "polski" bohaterze i twoim dzieciom życzę najgorszej formy złośliwego raka albo stwardnienia rozsianego.
Biłeś dziecko sk🤬ysynu, oby twoje zdechły.