Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
tytuł "Chomik". troszkę ponad pół godziny absurdalnego humoru, na szczęście nie tak głupiego jak komedie z karolakiem czy inne gówna z ostatnich lat. moim zdaniem nawet przyjemnie się to ogląda. a to tylko jedna głupia scena.
Taa. I k🤬y chcą ode mnie ściągać podatek za to?? No chyba kogoś pop🤬liło. Niech zakodują TVP w cholere, ten pierdyliard kanałów których i tak nie oglądam, a na dodatek powstawać mają jeszcze nowe. Niech się w głowe p🤬lną, wole oglądać Netflixa i Youtube... Ale czekaj... I tak będe musiał płacić BO MAM TELEWIZOR W DOMU. No co za k🤬a debilizm to brak mi słów...
On tego kebaba kupował chyba na okrągło i zawsze kończył tak samo. PS: ludzie którzy oceniają coś po krótkim urywku, wystawiają tak naprawdę opinię tylko o samym sobie. J🤬y, ignorancki plebs.