A kto do tego doprowadził ? Te same ryje w rządzie od lat. Wszystko tak drogie że normalny obywatel nie chce mieć dziecka bo wie jak jest przej🤬e. Pamiętasz serial Świat Według Bundych? Przedstawiali sprzedawcę butów jako totalnego nieudacznika, a teraz pomyśl ilu masz kumpli którzy sami mają duży DOM, żona nie pracuje, dwójka dzieci , auto , pies i nawet na wakacje śmigali. Teraz dwie osoby tak nie żyją to tylko wina że jesteśmy państwem lennym. Wj🤬i Ci bzdury do głowy że ludzi mało, urabiają Cię już na przyszłość na "hasło" zabrakło na emerytury i kolonizują Cię brudasami. Plują na Ciebie a ty mówisz że pada deszcz.
W przeciwieństwie do tego parchatego gówna potrafiłem się zachować. Wiedziałem że jestem tylko Gościem w tym kraju.
Holendrzy Francuzi i Irysy potrafiły przyznać rację kto jest odpowiedzialny za przestępczość. Z czystej ciekawości pytałem się " Czy nas Polaków nienawidzą"
Otóż nie . Zawsze w topce było Maroko i Algieria.
Bo to nie biali latają z kosami , gw🤬ca etc.
Dwa razy widziałem kiedy ktoś dostaje kosę. Zawsze był to podejzany etnicznie czlowiek. Obydwa przypadki miały miejsce we Francji.
Raz sam musiałem uciekać.
Niestety ale to prawda
Jeżeli ci to nie wystarczy zobacz statystyki
To Emigracja i zachowanie parchatych zrobiło ze mnie rasistę.
Ogólnie to jestem rasistą, ale w tej sytuacji to wolał bym odj🤬 tego patusiarskiego debila.
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaProjekt, który pojawił się na stronie Sejmu 16 kwietnia, zakłada, że "umowa polsko-indyjska może stanowić dodatkową motywację do podejmowania legalnej pracy na terytorium Polski i zgłaszania pracowników do ubezpieczeń społecznych". Czytamy, że będzie dobrze służyła zabezpieczeniu interesów polskich firm działających na rynku indyjskim.
Z uregulowania kwestii zabezpieczenia społecznego skorzystać mają "osoby podejmujące pracę w Polsce lub prowadzące działalność gospodarczą". Podkreślmy, że umowa jest obustronna. Polska zobowiązuje się do uporządkowania kwestii:
emerytur,
rent z tytułu niezdolności do pracy,
rent rodzinnych,
jednorazowych odszkodowań oraz rent z tytułu wypadków przy pracy i chorób zawodowych,
zasiłków pogrzebowych.
Indie z kolei - zgodnie z ich własnym prawodawstwem - zobowiązują się do zaoferowania obywatelom Polski indyjskiej emerytury i renty rodzinnej dla osób zatrudnionych oraz renty z tytułu trwalej niezdolności do pracy dla osób zatrudnionych. Świadczeń zdrowotnych umowa nie dotyczy.