podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Nie wiem co zostało udowodnione w tej sprawie, ale faktem jest że dupy byś nie ruszył gdybyś wiedział gdzie jest, jestem tego pewien w 100%. Narzekasz na to, że jest celebrytką, a sam się do tego przykładasz przeglądając informacje o takowej, cała ta sprawa została nagłośniona tylko po to, aby odwrócić uwagę od ACTA, bo właśnie w tamtym okresie odbywały się protesty. Takich sytuacji jak ta jest wiele, to nie jest pojedynczy przypadek, jak najbardziej jestem za nabijaniem na pal / łamaniem kołem takich ludzi, ale proszę - nie mów że byś coś jej zrobił, bo oboje doskonale wiemy że zdrowy na psychice człowiek nie poszedłby i nie zaczął "tłuc kimś o próg" bo w telewizji powiedzieli że rok temu zabiła dziecko.
niczym Joanna d'Arc- tylko nie dziewica i bardziej nawiedzona i poj🤬a. A żeby było śmiesznie właśnie tą sukę złapali 10 km od mojego miasta! żebym wiedział że tam jest! ale miał bym wrzute na sadistica. Otulił bym w kocyk w te zimne dni i nap🤬lał o próg..
A żeby było śmiesznie właśnie tą sukę złapali 10 km od mojego miasta! żebym wiedział że tam jest! ale miał bym wrzute na sadistica.