Kask jest bardzo ważny ale nie rozumiem dlaczego jest obowiązkowy przecież każdy k🤬a ma swój rozum i sam może decydować czy chce sobie rozj🤬 głowę czy też nie. Wk🤬iam się bo ostatnio jechałem do sklepu po bułeczki z rana i dostałem 100 zł. Nosz k🤬a mać Państwo tak o Ciebie dba a z drugiej strony chce Cię jak najszybciej wykończyć.
Kask jest bardzo ważny ale nie rozumiem dlaczego jest obowiązkowy przecież każdy k🤬a ma swój rozum i sam może decydować czy chce sobie rozj🤬 głowę czy też nie. Wk🤬iam się bo ostatnio jechałem do sklepu po bułeczki z rana i dostałem 100 zł. Nosz k🤬a mać Państwo tak o Ciebie dba a z drugiej strony chce Cię jak najszybciej wykończyć.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.Kask jest bardzo ważny ale nie rozumiem dlaczego jest obowiązkowy przecież każdy k🤬a ma swój rozum i sam może decydować czy chce sobie rozj🤬 głowę czy też nie. Wk🤬iam się bo ostatnio jechałem do sklepu po bułeczki z rana i dostałem 100 zł. Nosz k🤬a mać Państwo tak o Ciebie dba a z drugiej strony chce Cię jak najszybciej wykończyć.
Oto dlaczego kask jest tak ważny dla motocyklisty