Ej, ale mam pytanie. Kiedy艣 mieszka艂em w Szczochlinie (to i tak mi艂a nazwa na g贸wno, kt贸rym jest Lublin), a infrastruktura ssa艂a tam tak, 偶e samoch贸d by艂 konieczno艣ci膮. Nie by艂o tam jednak motop馃がdeczek, st膮d ma艂e mam w tej materii do艣wiadczenie, niemniej:
CZY MO呕E MI KTO艢 WYJA艢NI膯, CZY MOTOP馃がD Z MARSA NA DRODZE NIE WIDA膯? Tego typu wide艂 na sadolu jest mn贸stwo. Auta w c馃がj wymuszaj膮 i czasem wygl膮da to jakby premedytacja wchodzi艂a w gr臋.
Serio, jJak jest z widoczno艣ci膮 tego 艣cierwa na drodze?
podpis u偶ytkownika
Pisz臋 raz i nie wracam, c馃がj mnie interesuje twoja odpowied藕. Jak chc臋 pogada膰 z kim艣 inteligentnym do gadam do siebie.Ej, ale mam pytanie. Kiedy艣 mieszka艂em w Szczochlinie (to i tak mi艂a nazwa na g贸wno, kt贸rym jest Lublin), a infrastruktura ssa艂a tam tak, 偶e samoch贸d by艂 konieczno艣ci膮. Nie by艂o tam jednak motop馃がdeczek, st膮d ma艂e mam w tej materii do艣wiadczenie, niemniej:
CZY MO呕E MI KTO艢 WYJA艢NI膯, CZY MOTOP馃がD Z MARSA NA DRODZE NIE WIDA膯? Tego typu wide艂 na sadolu jest mn贸stwo. Auta w c馃がj wymuszaj膮 i czasem wygl膮da to jakby premedytacja wchodzi艂a w gr臋.
Serio, jJak jest z widoczno艣ci膮 tego 艣cierwa na drodze?