kontrolujecie populacje, mój boze jakie to szczęście, jak te zwierzęta sobie radziły tysiąc lat temu? 5 tysięcy czy 100 tysięcy lat temu jak was nie było?
durni ludzie w Karkonoszach Tatrach jest już tyle tych j🤬ych niedźwiedzi że strach chodzić po górach a te zasrane aktywiszcza chcą żeby było ich więcej, ja bym wybił 3/4 ich i kontrolował populacje i konkretne kilka sztuk z gps w dupie już w XVI wieku królowie wybijali niedżwiedzie w swoich lasach bo zagrażały domostwom
h🤬ja prawda to one są naszymi gośćmi my zdominowaliśmy te tereny idź lepiej protestować tam razem z tymi aktywiszczami w stanach jakoś można na nie polować do woli
gdzie ty wyczytałeś "wszystkie" ? widać że nie masz pojęcia o czym piszesz od lat kontrolujemy populacje w lasach wilków i dzików, po wejściu do uni ograniczyli nam możliwości odstrzałów i zobacz co było z dzikami , potem po 2020 już trochę złagodzili przepisy i żeby upolować dzika nie trzba tyle papierologi, natomiast wilki się tak rozpleniły że są problem już w gospodarstwach głupi człowiek jesteś i nie masz pojęcia co piszesz tylko obrażać potrafisz przyjdzie moment, że będzie ich za dużo i będzie zgoda na odstrzał i będzie ta sama sytuacja co z dzikami
*zdjęcie upolownych dzików*
gówno mnie obchodzą jak sobie radziły teraz my tu jesteśmy a te zwierzęta są zagrożeniem dla nas i powinny być pod kontrolą
Normlnie, biegały gdzie chciały, a twoi przodkowie siedzieli z dziadami obsrani w jaskini, bo jak im misio wparował to zrobi z nich siekankę.