Prędzej takich debili jak Ty trzeba się pozbyć. Góry to jest miejsce niedźwiedzi, człowiek jest tam gościem i musi się dopasować.
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolah🤬ja prawda to one są naszymi gośćmi my zdominowaliśmy te tereny idź lepiej protestować tam razem z tymi aktywiszczami w stanach jakoś można na nie polować do woli
Zdominować to ty se możesz swojego starego, niedźwiedzie były tam przed nami i będą po nas.
Nie wiem jak trzeba być ograniczonym umysłowo żeby chcieć pozabijac wszystkie zwierząta, wyrżnąć wszytskie lasy i będziemy żyć w betonowej pustyni. jakbyś miał IQ trochę większe niż parkomat to byś rozumiał zasade działania planety i równowagi
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolagdzie ty wyczytałeś "wszystkie" ? widać że nie masz pojęcia o czym piszesz od lat kontrolujemy populacje w lasach wilków i dzików, po wejściu do uni ograniczyli nam możliwości odstrzałów i zobacz co było z dzikami , potem po 2020 już trochę złagodzili przepisy i żeby upolować dzika nie trzba tyle papierologi, natomiast wilki się tak rozpleniły że są problem już w gospodarstwach głupi człowiek jesteś i nie masz pojęcia co piszesz tylko obrażać potrafisz przyjdzie moment, że będzie ich za dużo i będzie zgoda na odstrzał i będzie ta sama sytuacja co z dzikami
kontrolujecie populacje, mój boze jakie to szczęście, jak te zwierzęta sobie radziły tysiąc lat temu? 5 tysięcy czy 100 tysięcy lat temu jak was nie było? kto je kontrolował? aż dziwne że nie wymarły bez waszej "opieki". Myśliwi są potrzebni jak k🤬ie różaniec 🙂
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolagówno mnie obchodzą jak sobie radziły teraz my tu jesteśmy a te zwierzęta są zagrożeniem dla nas i powinny być pod kontrolą
Zdominować to ty se możesz swojego starego, niedźwiedzie były tam przed nami i będą po nas.
Nie wiem jak trzeba być ograniczonym umysłowo żeby chcieć pozabijac wszystkie zwierząta, wyrżnąć wszytskie lasy i będziemy żyć w betonowej pustyni. jakbyś miał IQ trochę większe niż parkomat to byś rozumiał zasade działania planety i równowagi
Na c🤬j mi ta cała puszcza, skoro ja korzystam wyłącznie z autostrad, chodników, kawiarni i galerii?
To raczej ludzie są zagrożeniem dla nich, skoro tak walczysz z kontrolą populacji to może zacznij kontrolować populacje ludzi bo jest nas za dużo, polecam zacząć od siebie i swojej rodziny albo kolegow myśliwych, wole na ulicy spotkać dziki niż takie ameby umysłowe jak ty.
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolato idź im robić pałkę skoro jesteś takim miłośnikiem misi, potem idź na granice i podawaj dane gdzie są strażnicy "inżynierom" bo też są biedni tacy z całą tą resztą kolorowych debili będących rezultatem dobrobytu który wywalczyli krwią kiedyś nasi przodkowie
jprdl człowieku jak przeszedłes z tematu niedźwiedzi do emigrantów na granicy? 😂 Dyskusja z takimi ubogimi umysłowo nie ma sensu
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola