Historia z Rybnika taka...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.licznie nawet na palcach sprawia problem?
Temat Butelkowy zboczeniec... • Wysłany: 2024-07-27, 10:53 • Post ID: 6728611
Komentarz w temacie Prawdziwa rosja to nie moskwa... • Wysłany: 2024-06-26, 8:01 • Post ID: 6701109
jak bym był bardziej na bieżąco a nie na banie od prawie pięciu miesięcy to pewnie bym to zauważył a tak czuję się rozgrzeszony i pocieszony że trzymam wysoką formę wyczulenia na nieprawidłowości. temat zamknięty.
wyobraź sobie że to nie był jedyny ban jaki zaliczyłem w przeciągu ostatnio czasu, nadal nie ogarniasz najprostszych informacji?
podpis użytkownika
ble ble ble...Jeśli rowerzysta był na rondzie to kierowca wymusił na nim pierwszeństwo i to kierowca jest tu większym debilem, jeszcze przyspiesza żeby popędzić pedalarza udowadniając dwoje niedoj🤬ie, ale pedalarz też debil bo zamiast zwolnić i odpuścić bo mu debil wyjechał autem to ten pedałuje jak poj🤬y.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.No i co to ma przygłupie wspólnego z filmem?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Tyle. Że
Pedałuj dalej.
Pedałować to mozesz się dalej z kolegami. Nawet mój komentarz nie wzbudził chociaż minimalnej autorefleksji. Pewnie nawet matury nie masz, skoro przerasta cię czytanie ze zrozumieniem. Rowerzysta wyprzedzał z lewej strony, na rondzie, a ty coś wrzucasz o wyprzedzaniu z prawej, gdy pojazdy wolno jadą. Zawsze mam niesamowity ból dupy jak pomyślę, że tacy jak ty mają prawa wyborcze.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.