podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Trzeba mieć nieźle mózg wyprany aby zapraszać do swojego domu c🤬jwiekogo. Czy to "brata" upadlińca, czy to innego abdula. Bez znaczenia.
K🤬a, brać obcego pod swój dach?
Jakieś zauroczenie tym gównem potworne się zrobiło od lutego 2022, jakby ludzie nie pamiętali tej pierwszej fali z 2014 roku co tutaj już mieszkała wcześniej i się na kazdym kroku spuszczała nad banderą c🤬lą.
Teraz wielcy k🤬a bracia bo sp🤬alają przed poborem chłopy ale jak im tylko krym zaj🤬o to ja pamiętam jak się k🤬y zachowywały. Może nie wszędzie ale ja pamiętam jak się tutaj gdzie mieszkam oraz w okolicach zachowywali, co mówili o Polakach oraz jak co chwilę prowokowali tym c🤬lem banderą p🤬ląc jakby chcieli być przez niego r🤬ani dnie i noce j🤬e k🤬y.
Zbulwersowałem się troszeczkę.
Aż jestem ciekaw co tym razem napiszą opłacani obciągacze banderowskich k🤬sów i żydówa... Pewnie biedny banderek miał zespół stresu pourazowego i ADHD, bo widział jak umierał gołąb.
podpis użytkownika
Jamci@: nie ukrywam że jestem rozczarowany Twoja postawa.na drugą nige zrzucał się nie będę.bijesz pianę a tu widać że al o naćpany albo chory psychicznie.niema znaczenia czy Polak czy Ukr czy kosmita.ale widać krwawiamy tak samo krew ma ten sam kolor nogi nie odrastają.
Od przeszło dwóch lat na 3 mieszkaniach mam ukraincow.wszyscy nauczyli się języka pracują sami opłacają rachunki nie mam żadnych absolutnie żadnych problemów.wszyscy z Charkowa.ergo przestań p🤬lic bo co jak co ale od Ciebie k🤬a oczekuje wyższych standardów.jak rozumiem Polak Ci nigdy za skórę nie zaszedł.zaden sąsiad wujek znajomy z pracy wszyscy k🤬a kryształowi.wbij s9bie do łba że jest tu parę milionów Ukraincow ergo jakiś procent patologi również.ha tfu
podpis użytkownika
Jamci