K🤬a.kiedy sadistic stał się tuba chorych skrajnych pojebow...dramat.
@: taż weź odpwoedzualnisc za swoje słowa i szperaj
Pikaz mu jeden post w którym zaczepiam i wyzywam jak ty to masz w zwyczaju.
Nie odpowiedź na tf9je wypociny bo tu już drugi przypadek tylko sytuację w której komentuje obrażając kogoś.kogokowliek.nawet takiego szura jak Ty.
Rzadko w ogóle się wypowiadam.raczeh przeglądam.jak zwykle cwoku kula w płot.
Natomiast Ciebie mam nadzieję przeswietli moderator albo adminem bo nie dość że cwok i szur ( co mimo wszystko jest ok taka formuła Hyde parku) to ty h3stes jakimś chorym człowiekiem który jak sami mówi lubi wk🤬iac ludzi.
Druga moja interakcja z tobą i mam nadzieję że ostatnia. Nie mam w zwyczaju obrażać chorych ludzi więc mimo wszystko sorry Winnetou.nie będę się zniżał do twojego poziomu.wystarczy wejść w twój profil zobaczyć posty i jak traktujesz ludzi żeby jak to mówisz wyciągnąć wnioski data mining fact checking .to nie jest normalne.takze za inwektywy przepraszam nie wiedzialem że jesteś chory.
Żeby była jasność.za Cwoka i szura nie przepraszam. Po prostu zwracam się do ciebie po imieniu z szacunku.
@: polglowek
To Ty Mnie zaczepiłeś razem z innymi użytkownikami wyzywajac.
Związek przyczynowo skutkowy cwoku
Po raz kolejny sam się zaoral.
Gupik.taka ryba tyłko bez K.
Ty masz tam ciekawe uniwersum w swojej chorej głowie.p8sze do venture ty mnie tagujesz obrażając ją c🤬o ci jadę od szumów i cwokow kozaczysz ze znajdziesz na mnie kwity c🤬ja znalazłeś ale ogłaszasz sukces.ja prdl. Powodzenie w psychiatryku. Wez że sobą mixx tape oddział zamnkiety
Trzeba mieć nieźle mózg wyprany aby zapraszać do swojego domu c🤬jwiekogo. Czy to "brata" upadlińca, czy to innego abdula. Bez znaczenia.
K🤬a, brać obcego pod swój dach?
Jakieś zauroczenie tym gównem potworne się zrobiło od lutego 2022, jakby ludzie nie pamiętali tej pierwszej fali z 2014 roku co tutaj już mieszkała wcześniej i się na kazdym kroku spuszczała nad banderą c🤬lą.
Teraz wielcy k🤬a bracia bo sp🤬alają przed poborem chłopy ale jak im tylko krym zaj🤬o to ja pamiętam jak się k🤬y zachowywały. Może nie wszędzie ale ja pamiętam jak się tutaj gdzie mieszkam oraz w okolicach zachowywali, co mówili o Polakach oraz jak co chwilę prowokowali tym c🤬lem banderą p🤬ląc jakby chcieli być przez niego r🤬ani dnie i noce j🤬e k🤬y.
Zbulwersowałem się troszeczkę.
Zaczynając od końca: poszperać za Twoimi postami, kiedy obrażasz ludzi, którzy ośmielają się wypowiadać przeciw obecności upadlińców w Polsce? Przyp🤬alam się i będę się przyp🤬alał, a także będę wk🤬iał kmiotów udających Polaków, tudzież ograniczonych kretynów broniących kwestii obecności w Polsce milionów ludzi, którzy swoją tożsamość narodową opierają na państwowym kulcie psychopatów i morderców, a któych rząd prowadzi politykę na zasadzie wysuwania żądań realizowania swoich interesów moim i innych Polaków kosztem. A poza tym bawi mnie to, jak wieśniaki Twojego pokroju miotają się, kiedy naprawdę nie wiedzą co odpisać, kiedy ktoś potrafi złożyć trzy merytoryczne zdania poprawną polszczyzną Ja w Polsce przebywam od 42 lat i w przeciwieństwie do szczurów w wieku poborowym, co tu się zwalili z upadliny, nigdzie się nie wybieram, niezależnie od okoliczności. Dalej: biorąc pod uwagę Twój bardzo ograniczony zasób słów, wydaje mi się bardzo mało prawdopodobne, abyś kiedykolwiek i cokolwiek studiował Nie jest mi smutno i bynajmniej nie jestem zepsuty Miałem jak najbardziej problemy z Polakami, ale przynajmniej nikt z nich się nie wywyższał i nie panoszył w obcym kraju, jak ta pedalnia z kraju na południowym wschodzie. A odnośnie demokracji: z ogólnodostępnych i dość swieżych badań wynika, że sporo ponad 50% Polaków ma już "braci i sióstr" oraz wszelkiej maści kretynów broniących ich obecności w Polsce w takim wariancie, jak wygląda to teraz, serdecznie dość. Ergo: bardzo Cię proszę, przestań p🤬lić
No i widzisz? Dokładnie tak wyobrażałem sobie Twoje kolejne wypociny Nawet to charakterystyczne podwójne "s" przewidziałem, kmiocie Ojczyzna Cię wzywa - kierunek wschód, upadlińcu