ktos mi powie dlaczego oni w tej europie zachodniej, nie potrafia sie zmobilizować i wypie**olic tych wszystkich arabów? albo zrobic jakiegos commando co by ten syf eksterminował jeden po jednym
podpis użytkownika
Ola gringoktos mi powie dlaczego oni w tej europie zachodniej, nie potrafia sie zmobilizować i wyp🤬olic tych wszystkich arabów? albo zrobic jakiegos commando co by ten syf eksterminował jeden po jednym
Nie wiem czy w waszych rejonach jest podobnie i czy zauważyliście, ale wraz z upaińcami wjechało do nas w cholerę śniadego ścierwa (jak by ukry nie były wystarczającym zmartwieniem). Nie jestem z miasta, ale wyjeżdżając wiele razy podczas wakacji do Krakowa, Katowic, Wrocławia, Legionowa czy Warszawy widywałem sporo tych koleżków niewiadomego pochodzenia, ale można się domyśleć, że to Ci którzy ślęczeli niedawno na białoruskiej granicy. Na ukrainie można kupić paszport za psi pieniądz, a dostać się tam z którejkolwiek strony było jeszcze łatwiej. Za niedługo będziemy mieć podobne problemy z tymi j🤬ymi brudasami i to tylko kwestia czasu.