nie chodzi o to, nie ma roboli a ci sie dobrze nadaja do taniej pracy
Braki wykwalifikowanej siły roboczej, związane m.in. ze starzejącą się populacją oraz konsekwencjami pandemii Covid-19, sprawiają, że niemieckie firmy przemysłowe, jak Airbus, BMW czy BASF, nie są w stanie sprostać popytowi. Z ostatnich badań wynika, że rekordowe 50 proc. przedsiębiorstw musiało ciąć produkcję ze względu na braki personelu. Niemiecka gospodarka płaci za to ogromną cenę – nawet 85 mld euro rocznie.
Hehe wPL takie akcje odp🤬lają rodowici potomkowie wielkich husarzy
Hehe wPL takie akcje odp🤬lają rodowici potomkowie wielkich husarzy
Hehe wPL takie akcje odp🤬lają rodowici potomkowie wielkich husarzy , no bo porozp🤬alane przystanki i powyjebywane szyby to same się psują
nie chodzi o to, nie ma roboli a ci sie dobrze nadaja do taniej pracy
Braki wykwalifikowanej siły roboczej, związane m.in. ze starzejącą się populacją oraz konsekwencjami pandemii Covid-19, sprawiają, że niemieckie firmy przemysłowe, jak Airbus, BMW czy BASF, nie są w stanie sprostać popytowi. Z ostatnich badań wynika, że rekordowe 50 proc. przedsiębiorstw musiało ciąć produkcję ze względu na braki personelu. Niemiecka gospodarka płaci za to ogromną cenę – nawet 85 mld euro rocznie.
podpis użytkownika
Ola gringoTrochę mi żal, że to się dzieje na zachodzie. Nie żal mi, że to Decathlon
Ja p🤬le przypomnijcie sobie lata 2005 może nawet 2010. Teraz 2022 i taki rozp🤬ol w Europie. Na 100% w 2050 roku papieżem będzie jakaś latynoska albo tajlandzka k🤬a z k🤬sem a ci wielcy teraz mówią jak to Marsa będziemy kolonizować. Pop🤬lony świat
Przecież te śmiecie same chciały przyjmować brudasów i bambusów. Polska była przez nich uważana za zacofany rasistowski kraj, bo wiedzieliśmy że z tej mąki chleba nie będzie. Obecnie te zachodnie lewary zaczęły dostrzegać w jakiej sytuacji się znalazły, ale jest już za późno żeby zrobić z nimi porządek.
Dalej jest ci żal tego zgniłego lewackiego zachodu?
Przestępczość w Europie spada z roku na rok.
nawet mi was i waszego debilizmu nie żal
Z dupy te dane sobie wyciągnąłeś? Niech zrobią jak w USA ze statystykami przestępstw. Ze względu na kolor skóry i narodowość. Miło by było jakby jeszcze nie tuszowali przestępstw tych "inżynierów"
Nie potrzebuje twojego współczucia i jakoś sobie nie przypominam bezczelnych kradzieży w ostatnich latach w Polsce jak ta na filmie powyżej. Tobie pewnie by pluli na twarz, to udawałbyś że to deszcz - obecnie tak nas traktują Ukraińcy.
i