Odkąd mam dzieci, staram się nie jeździć między zestawami. Moja rada na przyszłość jeśli już się zdarzy ze stoicie w takim zatorze na drodze i jest ryzyko, że ktoś się w was wp🤬li i nie ważne czy osobówka czy cokolwiek nie stójcie w osi pojazdu zatrzymujcie się blisko prawej bądź lewej strony jezdni tak jak do korytarza życia i kierownica skręcona tak by was wypchnęło na zewnątrz. Znajomy strażak mi o tym mówił, w skrajnych sytuacjach może wam to uratować życie.
Odkąd mam dzieci, staram się nie jeździć między zestawami. Moja rada na przyszłość jeśli już się zdarzy ze stoicie w takim zatorze na drodze i jest ryzyko, że ktoś się w was wp🤬li i nie ważne czy osobówka czy cokolwiek nie stójcie w osi pojazdu zatrzymujcie się blisko prawej bądź lewej strony jezdni tak jak do korytarza życia i kierownica skręcona tak by was wypchnęło na zewnątrz. Znajomy strażak mi o tym mówił, w skrajnych sytuacjach może wam to uratować życie.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Ja tam bym się zatrzymał na poboczu z daleka od korku. Wystawił trójkąt i wyszedł za barierki i czekał. Za dużo już widziałem takiego wp🤬lu, żeby sobie gdziekolwiek w takim korku siedzieć.
P🤬lisz głupoty, robili swoją robotę, nie ich wina że kierowca pojazdu ciężarowego nie patrzył na drogę. Jakby taki pacan jak ty wp🤬lil się w pojazd wielkogabarytowy bo oni nie wykonali swojej roboty dobrze to na kogo byś wtedy p🤬lił? Na siebie na pewno nie bo ty wiesz najlepiej, pusty łeb
Dobre, ale używajmy sygnału awaryjnego, aby ostrzec kierowcę za nami, taki sygnał jest dobrze widoczny nawet jak ktoś się zagapi w telefonie
Ptaszki zaczynają ćwierkać, że tirowcem był ukr
Dokładnie...nigdzie w mediach nie podają imienia sprawcy. Może dlatego, że od razu ludzie by pomyśleli: jakieś takie niepolskie
To skoro masz takie pomysły to może lepiej już oddać prawo jazdy, zostawić drogę innym, a samemu się przesiąść na autobus, pociąg i tramwaj.
Za zagapienie się w telefonie w aucie powinien być automatycznie c🤬j w dupe zagapionemu i połowie jego rodziny. Ile to razy już k🤬a ktoś ginie, bo szofer pan bóg i władca dróg co to on juz nie przejechał albo zap🤬la naj🤬y, albo telefonik czy serial ogląda.
Nie siej fermentu trollu, to był Polak właściciel pewnej firmy transportowej. Łatwo znaleźć jakiej jak ma się mózg zamiast orzecha.
Kolejny, k🤬a tu powinien być test na inteligencję przed możliwością założenia konta tak samo jak przed wyborami.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Ignorancie, ewidentnie nie znasz miejsca w ktorym zadzial sie karambol. Bo bys wiedział gamoniu, ze przez przebudowe wezel praktycznie nie funkcjonuje. I piloci smiecie, l7m. zamiast zrobic to porzadnie (oswietlic na koszt właściciela ponadgabarytow albo wiesc to gowno o 4 rano) zamknęli, zablokowali chaotycznie wezel.
A może zamiast się pienić, użył byś jakichś konkretnych argumentów?