Ciekawe czy mieli zgodę na zablokowanie przeciwnego pasa ruchu, myślę, że nie bo musieliby na nim jakieś znaki ostrzegawcze ustawić, wychodzi na to, że przyczynili się. do tego karambolu.
Dodaj wszędobylskie kamery, pomiary prędkości itd. czyli szeroko pojętą inwigilacje ale dalej możesz podniecać się "statystykami..." Ty wiesz wszystko.
Problemem jest to że polacy nie umieją korzystać z autostrad. Myślą że to jazda jak po osiedlowej drodze, jazda na zderzaku, wjeżdżanie przed maskę przy zmianie pasa ruchu gdzie ty lecisz 140 a typ przy 90 wjeżdża przed ciebie, bo ON MUSI zmienić pas i przecież możesz zahamować w miejscu,
Odkąd mam dzieci, staram się nie jeździć między zestawami. Moja rada na przyszłość jeśli już się zdarzy ze stoicie w takim zatorze na drodze i jest ryzyko, że ktoś się w was wp🤬li i nie ważne czy osobówka czy cokolwiek nie stójcie w osi pojazdu zatrzymujcie się blisko prawej bądź lewej strony jezdni tak jak do korytarza życia i kierownica skręcona tak by was wypchnęło na zewnątrz. Znajomy strażak mi o tym mówił, w skrajnych sytuacjach może wam to uratować życie.
Piloci którzy blokuja wezel o znaczeniu krajowym przyczynili się ewidentnie, wrecz wspolpracowali z butloszczochem bo gdyby nie oni to o tej 23 noe byloby tam korka. Jechalem za takimi gamoniami i jezdza srodkiem ulicy nie pozwalając na wyprzedzenie mimo ze prowadzili waski zestaw, zamykaja nagle drogi. Mysla ze zolty kogut im pozwala byc bogami drogi.
Już zamknęli butloszczocha który najechał na osobówki.
Popieram, niech jadą nawet 600 km/h — ile tylko lokomotywa da! Oczywiście w tunelu na szynach lub maglevie.zwiększyć limit prędkości do 200 h szczeglnie dla butloszczochów ,,będzie weselej
Z j🤬iem kierowcy to nie tak prędko — butloszczoch szcza w butlę nie dlatego bo lubi, ale bo jak się zatrzyma to obrobi 10 punktów nie 11, szef go wywali i weźmie innego.I co z tego, im powinni dop🤬lać takie kary żeby sami się wieszali w celach czekając na sprawę. Jeżdżą sk🤬ysyny przeładowanymi zestawami na oponach ze struktura gładzi na ścianie, chlew k🤬a w kabinach bo typ ma do oj🤬ie 11 punktów więc nie ma czasu posprzątać... Tu powinni j🤬 i kierowcę i firmę, tyle w temacie.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.