Nigdy nie byłem zwolennikiem zajmowania lewego pasa, nauczyłem się tego jadąc przez Rzeszę 170km/h po przejechaniu kilku setek kilometrów, tam jest kultura, bo wyprzedzając dziesiątki tirów czasami mignięcie światłami upomni ci żeby się schować jak ktoś przejeżdża obok nas 200km/h, ale owszem hamowanie czasami jest wk🤬iające... ale polka zaczyna się po wjeździe do Polski, tir wyprzedza tira, jedziesz dalej te 170 i hamujesz do 80, bo jedna p🤬da musi wziąć drugą. C🤬j wielki mnie obchodzi że zajedziesz pół godziny do domu szybciej posrany tirowcu. Powinny być zakazy wyprzedzania na autostradach dla j🤬ych tirów tak samo jak w Rzeszy.
Kiedy się k🤬a nauczycie debile że lewy pas to nie kółko różańcowe?
Chyba nie sądzisz że gość w Porshe od taka upatruje sobie przypadkowe samochody i wyskakuje do przypadkowych kierowców z bronią?
Zakładam że przyczyną całego zamieszania jest sytuacja w 0:28, gość z kamerą osssssppppaaaaale zmienił pas pod nadjeżdzające lewym skrajnym pasem porshe jadące z prędkością dużo większą niż kamerzysta.
Mimo możliwości zmiany pasa w 0:39 i poruszania się z odpowiednią dla siebie prędkością oraz zapewne "migania długimi" przez Proshe, dalej usilnie jedzie lewym?! (Na złość, bo po c🤬j? Przecież ja jadę, to patrzę tylko do przodu - po c🤬j inni użytkownicy drogi?) A na koniec hamuje do zera na lewym "najszybszym" pasie prawdopodobnie po przełączeniu przez porshe świateł długich "na stałe" również oczywiście na złość "żeby sie we mnie wp🤬lił to se zderzak zrobie" bo gdzie mi jakiś ham będzie świecił długimi w dupę?.
To k🤬a uważasz za normalne?
Jeżeli tak to nie wyjeżdżaj na drogę. Szkoda że go k🤬a nie zastrzelił - takich p🤬d blokujących lewy pas i jeszcze "bo ja nie wiem o co chodzi" - jak k🤬a nie wiesz to nie wsiadaj za kółko p🤬do. Takie p🤬deczki do utylizacji - tyczy się to całego świata.
Dlatego postuluje o zmianę nazwy tematu na "P🤬da blokuje lewy pas, a jak dostaje op🤬l to jeszcze gra niehonorowo".