Jak ja kocham takie p🤬lenie.... KOT to nie PIES, i 80% dresów, Januszy, cebulaków i innych debili tego nie zrozumie i c🤬j im w dupę. Z kanarka nie zrobisz orła, z nosorożca nie zrobisz pegaza dlatego, że ma róg na nosie. Z wieloryba nie zrobisz ryby, a żyrafy konia...
Ja p🤬le - niezle masz naj🤬e w bani jak wstawiasz teksty typu: kot cie wyznaczy, jest indywidualista, chodzi swoimi drogami itp itd. Ogolnie to rece opadaja. Zrozum ze kot to zwierze: tak samo jak pies, papuga, szynszyl czy murzyn. Zwierze MA CIE SZANOWAC I WIEDZIEC ZE JESTES WAZNIEJSZYM W STADZIE a nie wyznaczac jakies poj🤬e granice, bo qrwa jest indywidualista. Jak jest to niech wyp🤬ala. Ja osobiscie kota to lubie od czasu do czasu przejechac. Tak dla zasady, bo wyszedl na droge, nie chce zejsc (moze qrwa dlatego, ze jak to piszesz na swoje JA i jeszcze mnie nie wyznaczyl). Jakby nie bylo - jebac to. Nie wyznaczyl mnie, to moje opony wyznaczyly jego
Tu to musisz być naprawdę sprawny umysłowo... skoro chcesz być ważniejszy w stadzie to sobie zamieszkaj k🤬a z bobrem, waranem, nosorożcem cY innym k🤬a zwierzęciem co ma na te twoje stado wyj🤬e jaja. Jak chcesz mieć posłuszne zwierze i czuć sie super gość w twoim stadzie t9 sobie wejś psa, konia lub delfina vo te zwierzaki cię bedą sluchac. Cieżko ci pojąć nature że większość zwierząt nie słucha glupszego od sisbie jak w tym przypadku człowieka albo zamieszkaj z kamieniem, kamień cie będzie słuchał i leżał cały czas
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Zastanawialiście się nad tym, czy dinozaury wyginęły 65 milionów lat temu? Co, wielki asteroida jebnął w Ziemię i wszystkie dinusie poszły się kochać? Jak mawia klasyk - nic bardziej mylnego. Niektóre dinozaury przeżyły i mają się świetnie. Ptaki to dinozaury, w większości po prostu dostosowane ewolucyjnie do lotu. Ptaki są teropodami, a konkretniej maniraptorami. Teropodami były także allozaury, welociraptoty czy ikoniczny wręcz dinozaur - t-rex. Porównajcie sobie oskubanego kurczaka i małego maniraptora. Do odtworzenia chodu tyranozaura posłużono się właśnie kurą. Po co to piszę? Może i kury nie grzeszą inteligencją (stąd powiedzenie kurzy/ptasi móżdżek), ale prawdziwej natury drapieżnika nie oszukasz . Głupi kurczak fermowy ma więcej wspólnego z kredowym potworem, niż może się wam wydawać. Mruczący kotek łaszący się o nogę też ma bardzo dużo wspólnego z potężnym tygrysem, czy lwem.
Zastanawialiście się nad tym, czy dinozaury wyginęły 65 milionów lat temu? Co, wielki asteroida jebnął w Ziemię i wszystkie dinusie poszły się kochać? Jak mawia klasyk - nic bardziej mylnego. Niektóre dinozaury przeżyły i mają się świetnie. Ptaki to dinozaury, w większości po prostu dostosowane ewolucyjnie do lotu. Ptaki są teropodami, a konkretniej maniraptorami. Teropodami były także allozaury, welociraptoty czy ikoniczny wręcz dinozaur - t-rex. Porównajcie sobie oskubanego kurczaka i małego maniraptora. Do odtworzenia chodu tyranozaura posłużono się właśnie kurą. Po co to piszę? Może i kury nie grzeszą inteligencją (stąd powiedzenie kurzy/ptasi móżdżek), ale prawdziwej natury drapieżnika nie oszukasz . Głupi kurczak fermowy ma więcej wspólnego z kredowym potworem, niż może się wam wydawać. Mruczący kotek łaszący się o nogę też ma bardzo dużo wspólnego z potężnym tygrysem, czy lwem.
Zastanawialiście się nad tym, czy dinozaury wyginęły 65 milionów lat temu? Co, wielki asteroida jebnął w Ziemię i wszystkie dinusie poszły się kochać? Jak mawia klasyk - nic bardziej mylnego. Niektóre dinozaury przeżyły i mają się świetnie. Ptaki to dinozaury, w większości po prostu dostosowane ewolucyjnie do lotu. Ptaki są teropodami, a konkretniej maniraptorami. Teropodami były także allozaury, welociraptoty czy ikoniczny wręcz dinozaur - t-rex. Porównajcie sobie oskubanego kurczaka i małego maniraptora. Do odtworzenia chodu tyranozaura posłużono się właśnie kurą. Po co to piszę? Może i kury nie grzeszą inteligencją (stąd powiedzenie kurzy/ptasi móżdżek), ale prawdziwej natury drapieżnika nie oszukasz . Głupi kurczak fermowy ma więcej wspólnego z kredowym potworem, niż może się wam wydawać. Mruczący kotek łaszący się o nogę też ma bardzo dużo wspólnego z potężnym tygrysem, czy lwem.
Ja p🤬le - niezle masz naj🤬e w bani jak wstawiasz teksty typu: kot cie wyznaczy, jest indywidualista, chodzi swoimi drogami itp itd. Ogolnie to rece opadaja. Zrozum ze kot to zwierze: tak samo jak pies, papuga, szynszyl czy murzyn. Zwierze MA CIE SZANOWAC I WIEDZIEC ZE JESTES WAZNIEJSZYM W STADZIE a nie wyznaczac jakies poj🤬e granice, bo qrwa jest indywidualista. Jak jest to niech wyp🤬ala. Ja osobiscie kota to lubie od czasu do czasu przejechac. Tak dla zasady, bo wyszedl na droge, nie chce zejsc (moze qrwa dlatego, ze jak to piszesz na swoje JA i jeszcze mnie nie wyznaczyl). Jakby nie bylo - jebac to. Nie wyznaczyl mnie, to moje opony wyznaczyly jego
R🤬ałeś go już czy czekasz aż cię dopuści?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler