Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
cytat
"hyhy zbyla999 jak sie przejal.. to wlasnie parodia na takich gosci:P"
ja się nie przejąłem, po prostu typ z siebie debila robi, a to na żadna parodie nie wygląda, co innego jakby w quake3 grał i gadał do siebie, ale w tym przypadku, to tak jak byś film oglądał sensacyjny i pieprzył do bohatera co ma robić. Ale co poradzić tacy są już dzieci neo.
Wy idioci skończeni. Debile, dysmózgi. Koleś jest zajebisty, na miejscu takie coś wymyślać. Wy pewnie jesteście na tyle niedorozwinięci, że te wasze zj🤬e mózgi nie mogą szczaic tego, ze to jest SPECJALNIE z YouTube, specjalnie gada sam do siebie, specjalnie to jest cs_office i specjalnie gada "banan". K🤬a, jak można byc takim kompletnym idiotą i nie zrozumiec tak prostej Ironii.
robi was w c🤬ja i tyle
banan i cs office na klanówce ? poziom 9 latków z NS
cos o ESL i nawet bindów na kupowanie nie ma ? cu i pokaż się na lanie suczo w tym :*
podpis użytkownika
Illuminati want my mind, soul, and my body...
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
przyjrzyjcie się monitorowi tego pacana widać ze gada sam do siebie, bo on wcale nie graj jak kozak z niego to zapraszam na Urban Terror, ciekawe czy po kozaczy, jak z nim solówkę strzele, będzie płakać ....
No gada sam do siebie Wcale nie gra jak kozak pewnie dla tego że puścił filmik z YT i udaje że gra
robi was w c🤬ja i tyle
banan i cs office na klanówce ? poziom 9 latków z NS
cos o ESL i nawet bindów na kupowanie nie ma ? cu i pokaż się na lanie suczo w tym :*