podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Możemy się śmiać ale ja z dzieciństwa pamiętam jak w telewizji było mówione o pladze pijących perfumy naszych u nas. Mówię o latach 90.
Także nie zapominajmy o naszym rodzimym zwyczaju filtracji dykty przez chleb. Picie denaturatu to nasz sport narodowy wśród degeneratów. Dlatego zmieniono przepisy aby denaturat był tylko zanieczyszczony nieszkodliwymi substancjami i żeby bez metanolu był bo też sporo osób ślepło.
kupił perfumy. Pamiętam jak tylko odszedł od okienka to otworzył, wypił na hejnał, butle piznął w krzaki i poszedł
Możemy się śmiać ale ja z dzieciństwa pamiętam jak w telewizji było mówione o pladze pijących perfumy naszych u nas.
Teraz wiem, skąd ten zwyczaj w PRL-u. I patrzcie, komuna się skończyła, ruskie wyszły i nasi nie piją perfumów. Cud?
Nowy trend: ruskie trole stają się symetrystami. Widocznie spece z Petersburga połapali się, że w Polsce rusofilia słabo się sprzedaje. Tylko paru przegrywów się na nią łapie, ale ich zdanie się nie liczy. Ale ukro i rusofobia w jednym pakiecie to już coś.
podpis użytkownika
czarna fortunaCo innego troll z głupoty lub dla jaj. Ale wam z Leningradu naprawdę przydałby się solidny kop, najlepiej ze sztyletu w bucie.
Byście tak spróbowali trochę przyzwoitości: Putlerowi kulka w łeb i od razu moglibyście robić coś przyjemniejszego, za lepsze pieniądze, i nie będąc najgorszymi sk🤬ielami na tej planecie.
Od początku wojny ruska propaganda wykorzystuje takie chwyty mające znieczulić nas na tragedię Ukraińców.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie jestem ruskim trollem. Nikt mi za to nie płaci, jestem u siebie, męczy mnie już ukrza propaganda na każdym kroku. Autentycznie obecność obu tych narodów na tej ziemi uważam za szkodliwą. Ta sama mentalność, ta sama megalomania, ta sama skłonność do pijaństwa i zbrodni po pijaku. Generalnie do egoistycznego i ponadnardodowego sk🤬ysyństwa, oportunizmu i bycia po prostu c🤬jami, którzy wszystko chcą pod siebie. Ot, posowiecka mentalność. Jeśli ktoś tu jest trollem, to sorka, ale Ty kolego: ukrzym.
Widzisz, synek, jak nie jesteś ruSSkim trollem to znaczy żeś głupi. Gówno widziałeś i w dupie byłeś. 3/4 Podkarpacia było w większości ukraińskie, nadal żyją tu potomkowie tych ludzi; 1/3 Podlasia to też Rusini. Z samych okolic Przeworska przesiedlono około 25 tysięcy Ukraińców na zachód Polski w przeciągu jednego miesiąca, o innych regionach nie mówię, bo było tego znacznie więcej. Wrocław zasiedlony Ukraińcami, Dolny Śląsk, Mazury itd. Żyjesz od dawna, albo niedawna, wśród rodzimych Ukraińców, masz z nimi do czynienia na co dzień, wielu z nich to Twoi koledzy, koleżanki i znajomi. Otwórz oczy i przestań p🤬lić farmazony gównianej Konfy i p🤬lenia Siriuza i Rozwadowskiego przygłupa. Poczytaj historię to dowiesz się jaki jest bilans między Polakami i Ukraińcami, a wtedy odpowiesz sobie za co - przede wszystkim - zachodnia część Ukrainy nienawidzi Polaków. Dam Ci podpowiedź - za co Polacy nienawidzą ruSSkich, tak samo wiele innych narodów ich nienawidzi. Usiądź i odrób zadanie, wtedy przestaniesz wychodzić na głupka
Widzisz synek., albo jesteś ukrem, albo Ci za to płacą, albo po prostu jesteś upośledzony. Wołyń Wołyniem, akcja Wisła, akcją Wisła. Mnie rozp🤬ala to, jak ukry w Polsce się zachowują. I masowość tego zjawiska. Wejdź Sobie ograniczony, kimkolwiek jesteś ,na strony polskiej Policji z listami gończymi i poczytaj nazwiska. Polaków już tam prawie nie ma. Dominują ukry i gruzy. Jeśli jesteś Polakiem, to mimo poprawnej wiedzy historycznej i tak będę uważał Cię za głupca. Inna sprawa - skoro oni tak nas nienawidzą, to czego tu szukają, hmm??? Reasumując: nie trawię ukrów z powodów historycznych i tych bardziej aktualnych. Nie podoba mi się to, że tyle tej swołoczy się tu zjechało i są na tyle bezczelni, żeby brać mój hajs z podatków, choć większość jest w wieku poborowym. I nie podoba mi się szerzenie ich śmierdzącej i zakłamanej propagandy dosłownie wszędzie. Wbij Sobie do łba: oni nas nie bronią przed ruskimi. Ruscy nie wejdą nigdy do kraju NATO, nie mogą sobie na to pozwolić. A ukry w wieku poborowym, którzy siedzą u nas i popijają wódeczkę pod żabkami w weekendy zasługują na pogardę.