aria z Borodina, ale ten fragment jest z piosenki Warren G feat Sissel - prince igor
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Kniaź Igor jeżeli już.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Mój błąd.
To dysleksja spowodowana 12 godzinami w robocie.
Pozdro
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.jaka odwaga u głownego kapusia na portalu. Angel stoi za plecami czy czy odważyłeś się to napisać sam?
Mały biedny chłopczyku. Nie nazwał bym tego donoszeniem tylko wyrzucaniem śmieci. Jak coś jest bez żadnej wartości trzeba to utylizować. Co
Do @ , to myślę, że powinieneś mu sam swoje urojenia przedstawić i wytłumaczyć mu czemu go mieszasz w swoje bezwartościowe rozwarzania.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Mały biedny chłopczyku. Nie nazwał bym tego donoszeniem tylko wyrzucaniem śmieci. Jak coś jest bez żadnej wartości trzeba to utylizować. Co
Do @ , to myślę, że powinieneś mu sam swoje urojenia przedstawić i wytłumaczyć mu czemu go mieszasz w swoje bezwartościowe rozwarzania.
podpis użytkownika
Jamci