Jak taki głąb chce nas wyprzedzić z prawej i przed nim jedzie inny, to się go k🤬a puszcza niech jedzie w p🤬du, a ten nagrywający jeszcze przyspieszył. Zestaw debili.
Jesteście p o j e b a n i. Z wami nie wolno dyskutować, bo mnie zagryziecie swoją ignorancją. Jak baranie jedziesz mając zielone światło i kątem oka zobaczysz, że debil pojechał na czerwonym i dop🤬la na kolizję z tobą to nic nie robisz bo masz k🤬a pierwszeństwo i zielone światło. No k🤬a debil do kwadratu.
Następny baran uważa, że nie wolno wyprzedzać z prawej strony. Debil do sześcianu. Poczytaj PORD matołku, artykuł ci podałem we wcześniejszym wpisie.
Inny uważa, że nagrywający nie przyspieszył. No ja p🤬le! Weź do ręki stoper i policz linie przerywane na początku filmu i przed zdarzeniem.
Kolejny buc uważa, że hamował bo go zakołysało. Owszem zakołysało go bo skoda go trąciła.
Wam trzeba zabrać dożywotnio prawo jazdy.
Klasyczny przykład sk🤬iałego debila nie potrafiący jeździć bez USTĄPIENIA komuś, tylko żeby k🤬a nawet mnie c🤬j zabił, to mu k🤬a nie ustąpię! JA mam pierwszeństwo, JA jadę i wszyscy się p🤬lcie, JA JA JA!!! Nie napiszę c🤬j ci w dupę, bo może ci się spodobać. Szkoda, że ten buc ze Skody nie trącił nagrywającego tak, żeby go c🤬j strzelił. Wtedy by do was dotarło, że czasem trzeba ustąpić, zrezygnować, POMÓC komuś do k🤬y nędzy!
i przez takich ujów jak ty na drodze jest banda cwaniaków
Bronisz typa który świadomie stwarza zagrożenie na drodze,
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Prędzej klient ubera.
Takie polactwo "skonam a nie puszczę".
Jesteście p o j e b a n i. Z wami nie wolno dyskutować, bo mnie zagryziecie swoją ignorancją. Jak baranie jedziesz mając zielone światło i kątem oka zobaczysz, że debil pojechał na czerwonym i dop🤬la na kolizję z tobą to nic nie robisz bo masz k🤬a pierwszeństwo i zielone światło. No k🤬a debil do kwadratu.
Następny baran uważa, że nie wolno wyprzedzać z prawej strony. Debil do sześcianu. Poczytaj PORD matołku, artykuł ci podałem we wcześniejszym wpisie.
Inny uważa, że nagrywający nie przyspieszył. No ja p🤬le! Weź do ręki stoper i policz linie przerywane na początku filmu i przed zdarzeniem.
Kolejny buc uważa, że hamował bo go zakołysało. Owszem zakołysało go bo skoda go trąciła.
Wam trzeba zabrać dożywotnio prawo jazdy.
Klasyczny przykład sk🤬iałego debila nie potrafiący jeździć bez USTĄPIENIA komuś, tylko żeby k🤬a nawet mnie c🤬j zabił, to mu k🤬a nie ustąpię! JA mam pierwszeństwo, JA jadę i wszyscy się p🤬lcie, JA JA JA!!! Nie napiszę c🤬j ci w dupę, bo może ci się spodobać. Szkoda, że ten buc ze Skody nie trącił nagrywającego tak, żeby go c🤬j strzelił. Wtedy by do was dotarło, że czasem trzeba ustąpić, zrezygnować, POMÓC komuś do k🤬y nędzy!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Nie przyspieszył. Patrz na pasy i wyprzedzane auto. Do uderzenia miał stałą prędkość, a właśnie debil ze skody liczył, że autor spenia. To głąb w skodzie zwolnił przed zmianą pasa, a nie autor przyspieszył.
A dlaczego debil w skodzie ma prawo rozbijać się po drodze i narzucać swoją wolę (a raczej widzimisię) innym, a jadący prawidłowo musi mu ustąpić, "bo tak".
Lewy pas był wolny, facet jedzie środkowym i zbliża się do wyprzedzanego auta. Nagle biały bolid musi mu się wj🤬 na pas, a autor ma zwolnić, ustąpić i pewnie jeszcze laskę mu zrobić w ramach przeprosin, że śmie korzystać z tej samej drogi, co posraniec w skodzinie?