Czy naprawdę nie można wam odciąć internetu? Po kiego grzyba swołocz z Leningradu i okolic ma zaśmiecać ten szacowny portal takimi wysrywami? Bo puszczacie kiepskie fejki i nagle z dwudzestu kont pada zalew pro-kacapskich komentarzy. Używacie proxy w Polsce tak więc administracja Sadola nie może Kacapskoj Federacji zbanować ale gdyby na granicy odciać...
Ale powiedzcie mi proszę, czemu to ukraińcy w Ukrainie mieliby pisać ukraińskie nazwisko łacińskim alfabetem w środku tekstu pisanego cyrilicą? Jedyne wytłumaczenie to że widzimy produkcję radzieckiego truda. W tym wypadku robione na rynek polski, bo dla każdego kraju macie inny argument. Na angielskojęzycznych stronach kacapskie trolle słowem nie zająkną się o Banderze...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Czy naprawdę nie można wam odciąć internetu? Po kiego grzyba swołocz z Leningradu i okolic ma zaśmiecać ten szacowny portal takimi wysrywami? Bo puszczacie kiepskie fejki i nagle z dwudzestu kont pada zalew pro-kacapskich komentarzy. Używacie proxy w Polsce tak więc administracja Sadola nie może Kacapskoj Federacji zbanować ale gdyby na granicy odciać...
Ale powiedzcie mi proszę, czemu to ukraińcy w Ukrainie mieliby pisać ukraińskie nazwisko łacińskim alfabetem w środku tekstu pisanego cyrilicą? Jedyne wytłumaczenie to że widzimy produkcję radzieckiego truda. W tym wypadku robione na rynek polski, bo dla każdego kraju macie inny argument. Na angielskojęzycznych stronach kacapskie trolle słowem nie zająkną się o Banderze...
Albo trolujesz, albo nie wiesz co jest pięć ziomek!
Dla Twojej wiadomości Stiepan i wielu innych z takimi samymi poglądami czyt. pronazistowskimi, są uwazani na Ukrainie za bohaterów, w praktycznie każdym mieście znajduja się ulice z ich nazwiskami i imionami, również mają setki tysięcy wyznawców, a nawet fanatyków! Ulicami maszerują pochody z czerwono-czarnymi flagami! Przecież AZOV, to są czyste naziole! Cała wschodnio-południowa Ukraina, to wyznawcy neonazizmu i czerwono-czarnych barw!
Ten naród nas nienawidzi. W niebiesko-żółtym internecie roi się od przepisów na wałki na Polskim systemie pomocy, na paszportach itd....
Po 2022r. przestepstwa w Polsce wzrosły 4 KROTNIE!
Policja ma zakaz informowania o ich wybrykach, na szczeście są filmiki w necie.
To najbardziej niewdzięczny, roszczeniowy i pretensjonalny naród na tej planecie!
I uprzedzam Twoje podejrzenia, NIE, nie jestem Ruską onucą...Piszę tylko to co wiem (a wiem wiele więcej).
P.S. UWAŻAM, ŻE OD JEDNYCH I OD DRUGICH POWINNIŚMY SIĘ ODGRODZIĆ MUREM WYSOKIM DO KOSMOSU.
POZDRO!
W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
Są też zdjęcia tej budy z innej perspektywy
Skoro ci się nie podoba, że ktoś wrzucił taki temat, to się na coś przydaj - ostatnio ktoś dodał ten obrazek w komentarzu, przeglądałem wczoraj strona po stronie posty najbardziej anty-banderowskich użytkowników i nie znalazłem. Poszukaj tego, wyślij mi link, to wywalę.
Piłsudzki
FAKE NEWS
1. Brak lokalizacji
2. Reklama pod blatem pisana cyrylica,a nazwa widac inna czcionka wklejona na zdjecie,w dodatku napisane lacina
3. Na fladze po lewej stronie widac dorysowana kreske,imitujaca trytytke,nienaturalna kreska wychodzaca poza flage.
Ewidentnie ruska prowokacja
SLAVA UKRAINI.Gierojom Slava.
Polacy i Ukraincy razem przeciwko ruskiej agresji
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaW Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
O cholera, to niedobrze
Albo trolujesz, albo nie wiesz co jest pięć ziomek!
Dla Twojej wiadomości Stiepan i wielu innych z takimi samymi poglądami czyt. pronazistowskimi, są uwazani na Ukrainie za bohaterów, w praktycznie każdym mieście znajduja się ulice z ich nazwiskami i imionami, również mają setki tysięcy wyznawców, a nawet fanatyków! Ulicami maszerują pochody z czerwono-czarnymi flagami! Przecież AZOV, to są czyste naziole! Cała wschodnio-południowa Ukraina, to wyznawcy neonazizmu i czerwono-czarnych barw!
Ten naród nas nienawidzi. W niebiesko-żółtym internecie roi się od przepisów na wałki na Polskim systemie pomocy, na paszportach itd....
Po 2022r. przestepstwa w Polsce wzrosły 4 KROTNIE!
Policja ma zakaz informowania o ich wybrykach, na szczeście są filmiki w necie.
To najbardziej niewdzięczny, roszczeniowy i pretensjonalny naród na tej planecie!
I uprzedzam Twoje podejrzenia, NIE, nie jestem Ruską onucą...Piszę tylko to co wiem (a wiem wiele więcej).
P.S. UWAŻAM, ŻE OD JEDNYCH I OD DRUGICH POWINNIŚMY SIĘ ODGRODZIĆ MUREM WYSOKIM DO KOSMOSU.
POZDRO!
Mowi się na ukrainie po2 dlaczego łżesz ukrofilko?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!No siedział, ale fakty mało kogo interesują. Banderze zarzuca się więcej niż Szuchewyczowi, który faktycznie był odpowiedzialny, bo dowodził UPA. Najlepsze, że wielu sadolowych patriotów z koziej dupy nawet o nim nie słyszało.
Informuję, że większość wzmożonej ostatnio przestępczości, zwłaszcza tej zorganizowanej, to gruzini. Mam nadzieję, że pomogłem.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.