Dokładnie tak. Rozumiem, że jako ruskie k🤬y, tak wycięte z kontekstu fragmenty wypowiedzi wysyłacie potem do swojego boga Putlera, a on sobie wali konia jak to Polacy są w 106% przeciwko Ukrainie
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Albo trolujesz, albo nie wiesz co jest pięć ziomek!
Dla Twojej wiadomości Stiepan i wielu innych z takimi samymi poglądami czyt. pronazistowskimi, są uwazani na Ukrainie za bohaterów, w praktycznie każdym mieście znajduja się ulice z ich nazwiskami i imionami, również mają setki tysięcy wyznawców, a nawet fanatyków! Ulicami maszerują pochody z czerwono-czarnymi flagami! Przecież AZOV, to są czyste naziole! Cała wschodnio-południowa Ukraina, to wyznawcy neonazizmu i czerwono-czarnych barw!
Ten naród nas nienawidzi. W niebiesko-żółtym internecie roi się od przepisów na wałki na Polskim systemie pomocy, na paszportach itd....
Po 2022r. przestepstwa w Polsce wzrosły 4 KROTNIE!
Policja ma zakaz informowania o ich wybrykach, na szczeście są filmiki w necie.
To najbardziej niewdzięczny, roszczeniowy i pretensjonalny naród na tej planecie!
I uprzedzam Twoje podejrzenia, NIE, nie jestem Ruską onucą...Piszę tylko to co wiem (a wiem wiele więcej).
P.S. UWAŻAM, ŻE OD JEDNYCH I OD DRUGICH POWINNIŚMY SIĘ ODGRODZIĆ MUREM WYSOKIM DO KOSMOSU.
POZDRO!
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Brak sensownego podpisu.O co chodzi z tym Banderą?
Bo sprawdziłem, że jak była rzeź wołyńska to on siedział jako więzień w obozie koncentracyjnym w Niemczech od 1941 do 1944r.
W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
Albo trollujesz, albo płacą ci w rublach, albo zwyczajnie jesteś pożytecznym idiotą.
Jako Polak, którego banderowcy pół wieku temu wymordowali połowę rodziny w tarnopolskim, jestem dumny, że przyjęliśmy teraz Ukraińców i wspólnie niemal bez żadnych incydentów koegzystujemy. Oni pracują na twoją p🤬loną emeryturę, zap🤬lając w pracach, których Polacy się nie podejmują, bo bezrobocie u nas nie istnieje. NIE MA jakichś obozów czy enklaw jak w przypadku muzułmanów we Francji czy Niemczech. INTEGRUJĄ SIĘ! widzę to codziennie, nie zakłamiesz rzeczywistości.
Podaj oficjalne statystyki, że przestępstwa w Polsce wzrosły 4 krotnie, albo zamilknij ruski ogrze. Od 2022 roku przez Polskę przewinęło się 5 milionów uchodźców. Naprawdę trzeba być tak upośledzonym, by myśleć, że żaden z nich nie popełni jakiegoś przestępstwa??? to oczywiste, trzeba wkalkulować w koszty, ale zdecydowana większość podjęła pracę, płaci u nas podatki i tylko dzięki nim gonimy z PKB Europę.
Jak ktoś uważa, że Ukraińcy powinni zniknąć, to niech się szykuje do wojny.
W Ukrainie jest 10x mniej banderowców niż w Polsce wyznawców hitlera, ale kremlowska propaganda musi być, żebyśmy przestali wspierać Ukrainę. Wtedy sowieci w końcu zajmą ten kraj i będą mogli spokojnie przygotowywać się do zajęcia Polski. Mam nadzieję że autorzy wypowiedzi powyżej będą mocno r🤬ani i długo umierali, gdy sowiecka dzicz do nas wpadnie.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.