Dlatego już nie jeżdzę KM mimo że mam za darmo, za dużo zjebów panoszy się w tych autobusach, kiedyś 2 patusów postanowiło rzucić sobie petardę pod tylne drzwi, ja siedziałem bliżej środkowych drzwi ale i tak nie było to przyjemne bo huk z zaskoczenia do tego było wcześnie rano, myślałem że zaraz ich tam rozjebię, na najbliższym przystanku kazałem im wyp🤬alać albo sam ich wyniosę sp🤬alali z ppdkulonym ogonem, kierowca i pasażerowie zero reakcji.
No patola, to prawda. Aczkolwiek o ryżym towrzyszu herr Tusku to dobrze gada. Teraz się dopiero zacznie bida pod rządami ryżego, Trzaskowskiego i Hołownii
No patola, to prawda. Aczkolwiek o ryżym towrzyszu herr Tusku to dobrze gada. Teraz się dopiero zacznie bida pod rządami ryżego, Trzaskowskiego i Hołownii
Chciał ją wyr🤬ać na odchodne pewnie ale nie chciał mu stanąć przy tylu ludziach. Też miałem takę sytuację nie udało mi się ręką nawet nakłonić go do współpracy
Odnoszę wrażenie, że jesteście poj🤬i jak ta panna z filmu, albo nie mieszkaliście w Polsce przez ostatnich 8 lat
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNormalny rząd odciąłby Podlasia od zasiłków i zabrałby prawa wyborcze oraz internet. Ciesz się, że możesz jeszcze pisać swoje brednie
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZobaczysz - cała Twoja rodzinka będzie musiała iść do pracy
nowy post Wysłany: Wczoraj 23:26 C