Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
@crafty1
Ależ ty musisz być przedsiębiorczy, skoro tak narzekasz. Sankers92 pracuje sobie w wolnym czasie i nie stęka. Tobie się pewnie wydaje, że jak Korwin dojdzie do władzy to obniży te podatki i wprowadzi super wolność gospodarczą. Ja myślę, że c🤬j wielki by zrobił, bo narobiłby swoim zaoraniem wszystkiego takiego bigosu, że dopiero wtedy ludzie wyszliby na ulicę i zrobili z niego piniatę.
Nie p🤬l takich, k🤬a, debilizmów, że on chodzi do szkoły za twoje pieniądze. Twoje to jest gówno. Na jego edukację pracują jego rodzice, na twoją pracowali twoi. Założyłeś jakąś c🤬jową firmę i robisz z siebie wielkiego, k🤬a, kapitalistę, co to wszystkich nierobów utrzymuje.![]()
Zacznijmy od trywialnych spraw - ano takich że w polsce kapitalizmu nie ma,
po drugie - jestem zmuszany przez obecny system płacić na te szkołę czy chce czy nie, mimo tego że jestem obecnie bezdzietny więc nie p🤬l że nie płacę za państwowych nauczycieli i utrzymanie tych burdeli
po trzecie - lewackie poglądy zwykle nie idą w parze z rozumem dlatego w ogóle nie powinienem z tobą dyskutować
I tak założyłem firmę dzięki której ma na chleb parę rodzin i jestem z tego k🤬a dumny - a takie osoby jak ty nie potrafią niestety tego przetrawić i dalej będą się jarać dopłatami z uni i zasiłkiem dla bezrobotnych
Będziesz płacił, czy ci to pasuje czy nie. Każdy z nas płaci, bo żyjemy w społeczeństwie, które musi być wykształcone. A jak ci nie pasuje to wyjedź do jakiegoś raju podatkowego. Przecież jesteś taaaaki przedsiębiorczy. Możesz też zamieszkać w buszu i wp🤬lać korzonki i wiewiórki. Wtedy będziesz miał najprawdziwszy kapitalizm - co sobie wydłubiesz/upolujesz to będziesz jadł. Dla mnie możesz sobie nawet zatrudniać milion ludzi i koło c🤬ja mi to lata. Zasiłku nie pobieram, a dopłaty z Unii uważam za potrzebne.
a dopłaty z Unii uważam za potrzebne.
Mówisz, że po co to, że za nią płacisz, ale ty ją przyjąłeś, teraz masz maturę, dyplom ukończenia studiów (będziesz miał).