l0tt4r napisał/a:
JKM jest zajebisty gość. Kumaty, z pomysłami i charyzmą. Dlatego właśnie nigdy nie dadzą mu dojść do władzy. Ja mam tylko nadzieję że nie popełnią mu samobójstwa
Paradoksalnie, to by było zajebiste dla jego idei. Wiedząc jak reaguje motłoch, jak utożsamia się nagle ze zmarłymi, jakby JKM został np zamordowany to by od razu skoczyło poparcie jego partii o dobre 5%. Tak działa ludzka natura, która wychwala poległych.
Co do tematu, to znam wszystkie możliwe wywiady i masakry JKM, ale zawsze z chęcią sobie przypominam. Dodaje mi to siły w walce z biurokracją i wszystkimi lewakami na mojej drodze. Wszystko o czym on mówi jest możliwe do realizacji, ale kilka grup ludzi 100 lat temu zawładnęło światem białego człowieka i sukcesywnie niszczą go od środka ku własnej uciesze i prywatnym zyskom. Przecież nie sposób w naturalny sposób tak upaść jak to zrobiło USA. Kraj bez historii założony przez wolnych ludzi. Na dobrą sprawę jakby teraz powstał ląd gdzieś na zachód od Portugalii i go zamieszkali ludzie o inteligencji JKM i jego poglądach, to w przeciągu 100 lat pławiliby się w luksusie.
Bardzo wierzę w te poglądy i moim marzeniem jest dożyć wprowadzenia choć części z nich w życie, ale będąc realistą wiem, że nawet jak dojdzie do jakiejś koalicji, to szybko go z układu wyrzucą. Jak nie sami Polacy to Niemcy i Rosja. Jesteśmy za słabi w gębie i mamy zbyt dobrą lokalizację w Europie żeby ktoś mógł sobie na to pozwolić. Cieszy walka Ukrainy z tą zj🤬ą UE. Może powstanie nowy trend? Czemu nikt nie bierze przykładu ze Szwajcarii czy Islandii?