Cytat:
A ja przez was, gimboli postanowiłem na niego nie głosować, nie mam zamiaru identyfikować się z plebsem, który go popiera i w tym roku bojkotuję wybory, dziękuję.
ladny paranoik jestes.
najswiezsza informacja jaka znalazlem mowi, ze 60% polakow ma dostep do internetu. czyli 40% juz wiadomo, ze na jkm nie zaglosuje. czesc z tych 60% wchodzi do internetu raz na dlugo i ma wyj🤬e na takie tematy powiedzmy z -10%. osoby glosujace na po,pis,sld,psl itd najczesciej trzymaja sie portali typu onet/interia/wp gdzie nie masz w sondazach opcji glosowania na knp(a naprawde kurewsko duzo osob tam glosuje bo maja nieporownywalnie wiecej glosow oddanych w sondazach), wiec znowu ten % rzeczywistych wyborcow jkm idzie w dole. najwiekszy % poparcia jkm(tegoroczny) jaki znalazlem w internetowym sondazu wynosi 28% (5350 glosow:P w ostatnich wyborach jkm dostal 416000 glosow co dalo 2,48%. jezeli to co mowisz mialo by byc prawda musialoby go popierac 4280774 gimbusow. w polsce nawet ich tylu nie ma:P)
wpadles przez swoja ignorancje bo nie wziales poprawek. wsrod gimnazjalistow czy licealistow jest podobny % poparcia dla knp i innych partii (z ta roznica, ze wiekszy % gowniarzy ma wyj🤬e na polityke). to, ze w internecie jest o nim glosno, jest spowodowane tylko tym, ze telewizja go cenzuruje i specjalnie kreuje go na idiote i szalenca, wiec ludzie popierajacy go to glownie uzytkownicy internetu, ale to nie znaczy, ze sa gimnazjalistami bez prawa glosu co widac po prostym rownaniu z pierwszego akapitu
Cytat:
Wracając do JKM to jest to człowiek, który tylko stwarza problemy i wszystkich krytykuje nie mówiąc nic więcej. Zyje probójąc wywołać tylko kolejny skandalik z udziałem włąsnej osoby. Powinno się go gdzieś zamknąć i nie pokazywać.
poucz sie troche o ekonomii kolego, a potem p🤬l. problemy to stwarza kaczynski. jkm ma proste rozwiazania i nie krytykuje wszystkich. krytykuje socjalistow, ktorzy najpierw zabieraja ci 70% twoich zarobkow, zeby w zamian dac ci dziurawe drogi, olbrzymia szara strefe, olbrzymi dlug publiczny, ktorego odsetki wciaz rosna, a ktos je musi splacac, kilometrowe kolejki w sluzbie zdrowia, kilkugodzinne opoznienia w pkp, przymusowa edukacje zamiast przygotowanie do zawodu od najmlodszych lat i emeryture z ktorej c🤬ja dostaniesz bo w ciagu 30 lat to bedziemy tak zadluzeni, ze nas nawet rumunia bedzie mogla podbic. bo cala mlodziez zdazy sp🤬olic za chlebem.
ale ja rozumiem, ze ty jestes za glupi zeby to zrozumiec i sie po prostu czujesz bezpiecznie w tym socjalizmie, gdzie ci lekarz moze pawulon podac bo jest taka bieda, ze sobie druga pensje musi kolowac.