podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'napisze to co kazdy tak naprawde mysli, ale boi sie napisac : k🤬a jaki syf ! zachwycacie sie bambusem, ktorego pradziadek zostal sprzedany za paczke fajek jako niewolnik a dziadek tyral u bialasa na chalupie ... ten hymn grany na gitarze w wykonaniu cz🤬cha brzmi tak naprawde h🤬jowo
sadze, ze to ty powinienes odpowiedziec na to pytanie, ja nie mam zielonego pojecia ...Skoro według Ciebie ten "bambus to syf" to dlaczego Jimi jest uznany za jednego z najlepszych gitarzystów na świecie?
![]()
nie bedziesz mi rozkazywal !, a tak na serio kazde ponowne odtworzenie tego filmiku wywoluje u mnie reakcje wymiotna
Włącz mózg i posłuchaj jeszcze raz![]()
sam jestes burasem, brudasieZa Jimiego zawsze piwo, a dla debila JedzMojLagier wielkie elektryczne dildo w dupę. Jedz moje
, burasie.
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'sadze, ze to ty powinienes odpowiedziec na to pytanie, ja nie mam zielonego pojecia ...
nie bedziesz mi rozkazywal !, a tak na serio kazde ponowne odtworzenie tego filmiku wywoluje u mnie reakcje wymiotna
sam jestes burasem, brudasiea dildo odstaw tam skad je wziales, do pokoju taty
to ze z tatem lubicie takie zabawki nie oznacza ze kazdy bedzie sie nimi z wami bawil, gimbusie
c🤬jowe wykonanie, ale niech będzie ono metaforą tego, jak czarni i kolorowi niszczą USA, co podoba się tylko lewactwu, tak jak to nagranie sadisticowej bandzie znafcuff muzyki.