podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.Ciekaw jestem czy jakby tak ordynarnie bredzil na temat cheeseburgerow, to czy przysralbys sie do niego rownie mocno.
jak widze jakis temat ktory mnie obraza olewam go
@up
jesli ktoś tu nawrzucał (pisze się łącznie, ale w kościele cię tego nie nauczyli) bez sensu to ty
@Ticorr, pawel-jwe
Jestem człowiekiem religijnym ale.... to był skecz, kur*** mać, je*** skecz. I teraz pytania do obrońców jak i przeciwników religii, obrońcy mówicie, że koleś ma racje w maluczkich rzymian też uwierzyliście? Do obrońców, wy naprawdę wierzycie w to, że on wierzy, że Jezus miał 140 cm?
O skeczach się nie dyskutuje, a tu? JEB! Filozofowie szkoły Platona wylewają swoją wiedzę, pomimo tego, że jedyne co czytali to instrukcja obsługi ŁOPATY. Tak inteligentnie wygląda wasza (ateiści i wierzący) dyskusja na ten temat.
Rozbawił mnie tekst o Afganistanie, tak Afganistan był fajny do czasu pojawienia się Ameryki.
podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.ticorr (...) po wjezdzie na rodzine pokazales jaki jestes wybitnie "madry"
Prawda jest taka, że każdy może sobie wierzyć/nie wierzyć w jakiegokolwiek Boga(niech będzie z dużej), tak samo jak każdy może lubić/nie lubić szynki. I nikomu nic do tego... z tym ostatnim niestety ludzie mają problemy.