Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Kurka wodna ;(
Chciałem sobie umilić czas oglądając to a tu cholera tylko rosyjski umie
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
"C🤬j w niebieskim wygląda ważnie"
Coś w tym jest, przecież araby raczej mają w dupie czy żołnierz czy cywil...
A ta jego historia przypomniała mi, jakim strzelaniem do kaczek jest ta wojna.
Skończ się błaźnić
U Jarka brałem lekcje
Coś ci k🤬a nie pasuje?
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
wiem że była wersja bez napisów której praktycznie nikt nie widział, bo hehe co tu ukrywać z angielskiego większość jest c🤬jowa, bo ciężko żeby w gimnazjum mieć first'a
Jeśli stawiasz apostrof po spółgłosce na końcu słowa, które odmieniasz po polsku to nigdy w życiu nie zobaczysz First Certificate in English.
Poza tym wcale nie ciężko mieć w gimnazjum FCE. Wiem bo swój zdałem właśnie w gimnazjum i nigdy w życiu nie uczyłem się angielskiego tak, żeby siedzieć w domu i wkuwać. Chodziłem na zajęcia i wydurniałem się z kumplami. A potem stwierdziłem, że czas na certyfikat - zapisałem się i zdałem, nic trudnego. Kolejne certyfikaty też nie są ciężkie:/