podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerAle bym ją wyp🤬olił. Najpierw wylizałbym jej cipsko. Lizałbym grocha, do momentu, jakby się nie zrobiła mokra, potem wary sromowe po wierzchu. Jakbym widział, że jest już blisko, wsadziłbym jej c🤬ja do gęby. Pchałbym po same jaja i jej migdałki. Potem wsadziłbym jej c🤬ja w p🤬dę i wyp🤬oliłbym tak, że aż by się posikała z rozkoszy. Jakby doszła, a ja poczułbym spazmy na swoim c🤬ju, wyjąłbym i wsadziłbym go w jej ciasną dupę. Jakbym czuł, że się już zbliżam, wyjąłbym k🤬sa, i zlałbym się na dupę, tak, by pociekło też na p🤬dę. Ewentualnie sfiniszowałbym jej na twarzy.
podpis użytkownika
Ola gringoW momencie w którym powiedziała, że nie dostała leków na niezdiagnozowaną chorobę coś we mnie pękło i nie mogłem tego słuchać dalej.
Ale bym ją wyp🤬olił. Najpierw wylizałbym jej cipsko. Lizałbym grocha, do momentu, jakby się nie zrobiła mokra, potem wary sromowe po wierzchu. Jakbym widział, że jest już blisko, wsadziłbym jej c🤬ja do gęby. Pchałbym po same jaja i jej migdałki. Potem wsadziłbym jej c🤬ja w p🤬dę i wyp🤬oliłbym tak, że aż by się posikała z rozkoszy. Jakby doszła, a ja poczułbym spazmy na swoim c🤬ju, wyjąłbym i wsadziłbym go w jej ciasną dupę. Jakbym czuł, że się już zbliżam, wyjąłbym k🤬sa, i zlałbym się na dupę, tak, by pociekło też na p🤬dę. Ewentualnie sfiniszowałbym jej na twarzy.