Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
jak dla mnie to osoba na pierwszym zdjęciu i na drugim to nie jest ta sama, poza tym pewnie jakiś "życzliwy" założył konto koledze, a mając jego fotkę z jakiejś przebieranki łatwo było to zrobić
aż strach teraz coś wyrywać na imprezach.... zero pewności dopóki pod kiecke nie zajrzysz...
Ja mam 25 lat i jestem singlem !!! Ave Single !!! A co do kopulacji to fakt trzeba przeskanować zdobycz i sprawdzić czy to samiczka czy samiec .... czyyy jedno i drugie :/
Ten świat jest poj🤬y. Właśnie sobie przypomniałem że kiedyś założyłem ten temat... A teraz jakaś Rafalalalal robi z siebie celebrytkę. Mindfuck flashback