Tą głupią p🤬da z ch*ja zrobiła by ci wiatrak.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Jedyną akceptowalną pasją dla sadoli jest siedzenie przed komputerem i plucie jadem w monitor. Jak ktoś śmie zrobić cokolwiek więcej, to reakcje jak powyżej, bo kretyni zazdroszczą, że ktoś może chcieć czegoś więcej i prawdopodobnie znacznie więcej osiągnie.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jedyną akceptowalną pasją dla sadoli jest siedzenie przed komputerem i plucie jadem w monitor. Jak ktoś śmie zrobić cokolwiek więcej, to reakcje jak powyżej, bo kretyni zazdroszczą, że ktoś może chcieć czegoś więcej i prawdopodobnie znacznie więcej osiągnie.
Justynko, jakież to osiągnięcia można mieć tatuując ciało i kręcąc się na rurce? Jaką pasję ma ta osoba z filmiku? Jej ciało jej sprawa, jej rura i lampa. Jest jedno małe ALE. Skoro wstawia takie filmiki do sieci, to musi się liczyć z krytyką. Mnie nic do tego ile cm2 skóry ma wytatuowane, ja po prostu unikam takich ludzi mających podobne "pasje". Uprzedzając twoje pytanie, moja córka nie tatuuje się i ma partnera bez ćwieków, tatuaży, piercingu , guzów na czole itp. Gdyby to robiła, to niech sobie żyje z daleka ode mnie w swoim światku.
Otóż kręcenie się na rurce jest dyscypliną sportową, w której również można zdobyć medale i mistrzostwa. Kręcenie się na rurze daje również świadomość ciała, które sprawdzi się również w każdej innej dyscyplinie tanecznej. Może nie wiąże się to z karierą, jak Lewandowskiego, ale ktoś, kto regularnie trenuje cokolwiek i tak osiągnie więcej, niż pluciem jadem w monitor. A żeby krytykować i nie wychodzić jednocześnie na debila to trzeba mieć o tym jakiekolwiek pojęcie.
Taniec na róże to sport? A każdy burdel to stadion? Czyli to nie są dz🤬ki tylko sportsmenki?