Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jehowi przynajmniej nie wykupują naszego kraju i nie wysysają z niego pieniędzy.
Jehowym nie kłania się Tusk, ani Komorowski nie zapala wieloramiennego jehowego świecznika,
jeśli wiesz, o co mi chodzi...
Wolę, żeby Jehowi co tydzień pukali do drzwi i oddalali się po kulturalnym "wyp🤬alać" z mojej strony, niż żeby raz a dobrze wszedł szmatogłowy z maczetą..
Musielibyście poznać tych ludzi. Są kulturalni i mądrzy. Brak wulgarności, nachalności. Nie oskubują ludzi z pieniędzy i nie uważają członków tej wiary za ciemnotę w przeciwieństwie do szanownego kościoła i j🤬ych księży. Nie ma przypadków jeżdżenia po pijaki i powodowania wypadków, pedofilii itd. Tyle ode mnie
wojtasior co ty pierdzielisz za glupoty z tym mieszaniem krwi? Moze sie zmyli bo zobaczyli ze nie mam sensu gadac takim tepoglowym jak ty. Nie ma takich rzeczy a wiem z pierwszej reki bo moja mama byla SJ.
Avic 100% racji.
Jehowi przynajmniej nie wykupują naszego kraju i nie wysysają z niego pieniędzy.
Jehowym nie kłania się Tusk, ani Komorowski nie zapala wieloramiennego jehowego świecznika,
jeśli wiesz, o co mi chodzi...