Musielibyście poznać tych ludzi. Są kulturalni i mądrzy. Brak wulgarności, nachalności.
A kto wg ciebie oprócz rządu i złodziei oskubuje ludzi z pieniędzy, kościół?Nie oskubują ludzi z pieniędzy
nie uważają członków tej wiary za ciemnotę w . przeciwieństwie do szanownego kościoła i j🤬ych księży
\Nie ma przypadków jeżdżenia po pijaki i powodowania wypadków, pedofilii itd. Tyle ode mnie
Znam osobiście 5 osób, które są świadkami jehowy i mam już o nich wyrobione zdanie(negatywne) tylko jeden koleś jest spoko nie jest aspołeczny jak reszta, można z nim pogadać, napić się, z tym, że on nie chodzi po mieszkaniach i nie chodzi na spotkania, jest świadkiem tylko dlatego ponieważ jego rodzice nimi są.
Co do wulgarności temu normalnemu zdarza się czasami przekląć itd
Co do kulturalności i "mądrości" ja p🤬le załamka oprócz tego jednego który trzyma poziom i w nauce i zachowaniu wobec innych, to reszta masakra poza samym sobą nie lubią nikogoOceny załamka, jeden koleś zachowanie w liceum wobec nauczycieli na poziomie patologicznego gimnazjum. Wszystkich nienawidzą. A z nachalnością doj🤬eś do pieca najwyraźniej nigdy żadnego nie spotkałeś/żaden nie zapukał do twoich drzwi
![]()
A kto wg ciebie oprócz rządu i złodziei oskubuje ludzi z pieniędzy, kościół?![]()
ja p🤬le. ogólnie nie zrozumiałem o co ci chodzi w tym zdaniu... chyba sam jesteś członkiem sekty świadków jehowy. -.-
\
Przypadki chodzą po ludziach, a nie wiemy o nich ponieważ nie zostały udokumentowaneI ogólnie większość to przypadki ustawione.
Zawsze są jakieś przypadki ty nie powinieneś mówić, że wszyscy księża są pedofilami, a ja nie powinienem oceniać wszystkich świadków jehowy negatywnie na podstawie paru osób.
Natomiast obrazek dotyczy tego jak jehowcy łażą po mieszkaniach (i uwierz mi są nachalni ) a ty zacząłeś pisać jacy to mili ludzie -.-