A wpadł ktoś na to że 9 praca, to okładka albumu "Midian", Kredek(dla niekumatych, jeśli tacy są: Cradle of Filth
), tylko że w innej kolorystyce??
hmmmm pewnie Ty stworzyłabys cos lepszego, proszę bardzo pochwal się swoimi osiagnieciami skoro innych tak łatwo "mieszasz z gównem"
podpis użytkownika
Zdychajcie k🤬y.
hehe, rozśmieszył mnie Twój post![]()
Weź pod uwagę taką sytuację: lubię słuchać muzyki, ale jej nie tworzę - czy to znaczy, że ma mi się podobać twórczość każdego wykonawcy tylko dlatego, że ma jakieś osiągnięcia, a ja nie?
Mam swój gust, swoje upodobania i prawo do tego, żeby powiedzieć, że to jest dla mnie shit, a to nie. To tylko i wyłącznie moja opinia.
Nie będę ubóstwiać, dajmy na to, Dody, tylko dlatego, że ma lepszy głos ode mnie i coś "osiągnęła"
W sumie to nawet mnie cieszy, ze "sprawilam Ci radosc" i oczywiscie masz prawo do wlasnego zdania, ale mozna by je wyrazac w kulturalniejszy sposob nie raniac przy tym uczuc ludzi ktorzy za tym , jak to okresliłas "shitem" przepadają. Nie napisałam rowniez, ze cos ma Ci sie podobac, ale byłoby miło jesli swoje opinie poparlabys jakimis racjonalnymi argumentami.
podpis użytkownika
Zdychajcie k🤬y.
myślisz, że ja mało razy słyszałam, że słucham "shitu"? Jakbym miała każdą taką opinią się przejmować to bym chyba w łeb dostała.
W kulturalniejszy sposób? Ok - lubię Kredki, ale tylko stare albumy, nowe mi się nie podobają. Może być?
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm