Nie chodzi mi o kraj pochodzenia wideł.
Japoński tuning jest przynajmniej śmieszny a to ładne,wygodne,praktyczne ani śmieszne nie jest. Poczytaj sobie w jakim celu obniża się auta (sportowe) i jakie są wady jazdy takim autem po naszych drogach to może zrozumiesz dlaczego.
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-Palikot... i desingTo leci na niemieckich częściach to jednak jest niemiecki. Z Hiszpanii to może mieć co najwyżej znaczek seata.
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-PalikotNo to Ty jaraj się swoim seryjnym Seicento 0,9, albo Corsą 1,0, ale jak będę cię mijał, seryjnie wyglądającym Golfem R32, z nieseryjnymi podzespołami dającymi mu 500+ KM (popytaj wujka google o 'R32 HGP twin turbo'), to się i tak posrasz z zazdrościniema jak wieśniacka gleba alu fela i podtlenek lpg - widze że na sadolu są ludzie których to jara. H🤬j że na każdej dziurze słychać jebniecie że zaparkować nie ma gdzie (chyba że mieszka sie na wiosce wtedy sie parkuje pod oborą bo tam niema krawężników ) ale jest lans, jest tłumik który ładnie nap🤬la i wiejskie blachy się lepią jak gówno do przyczernianej szyby
pozdro
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-PalikotNo to Ty jaraj się swoim seryjnym Seicento 0,9, albo Corsą 1,0, ale jak będę cię mijał, seryjnie wyglądającym Golfem R32, z nieseryjnymi podzespołami dającymi mu 500+ KM (popytaj wujka google o 'R32 HGP twin turbo'), to się i tak posrasz z zazdrości
![]()
Nie umiesz czytać, pisać (które dyslektyku) i się nie znasz na tuningu to nie odzywaj się buraku.
rób łeb! Mam terenówke i ma w dupie wasze turbo hiper mega tunig pojazdy które są (ponoć) piękne/ładne ,robią hałas, mają lotki, neony i inne badziewie kture robi to że auto nie nadaje sie do jazdy . Może w twojej wiosce jest to wyznacznik statutu ale w moim mieście jest to buractwo pierwszego sortu . Idź paś kozy a nie wypowiadaj sie na forum!
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-Palikotniema jak wieśniacka gleba alu fela i podtlenek lpg - widze że na sadolu są ludzie których to jara. H🤬j że na każdej dziurze słychać jebniecie że zaparkować nie ma gdzie (chyba że mieszka sie na wiosce wtedy sie parkuje pod oborą bo tam niema krawężników ) ale jest lans, jest tłumik który ładnie nap🤬la i wiejskie blachy się lepią jak gówno do przyczernianej szyby
pozdro
aha no to czyli że czarne szyby to dla Ciebie wiocha![]()
a dla mnie przyciemnione szyby to trochę prywatności, bo nie widać kogo wiozę z tyłu, wygoda bo fura się tak nie nagrzewa no i wygląd mi auto z przyciemnianymi szybami podoba się bardzo i już nie wyobrażam sobie nie mieć przyciemnionych szyb w aucie, czy to będzie maluch czy to będzie ferrari i nie ma tu żadnej wiochy w tym i tyle... śmieszny jesteś
Nie umiesz czytać, pisać (które dyslektyku) i się nie znasz na tuningu to nie odzywaj się buraku.
Sram na tjunink z plastiku, włókna szklanego i pseudo-chormu.
Pewnie Ci tego nikt nie powiedział, że w prawdziwym Tuningu, liczy się to co masz pod maską, a nie na karoserii i końcu tłumika? Oj biedaczysko - jakże mi Cię szkoda, że dowiadujesz się tego w tak brutalny sposób![]()
Wyjaśniam - R32 HGP z zewnątrz wygląda jakby dopiero opuścił fabrykę - nie różni się niemal niczym od wersji seryjnej. Jego prawdziwą naturę poznajesz dopiero gdy widzisz jak to jedzie.
Odezwał się 'znaffca', w temacie o którym nie ma zielonego pojęcia...