podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jakkolwiek zgadzam z tym co mówi OP, to jednak warto wspomnieć, że i nasze rodzime katoliki płaczą i chcą by państwo karało tych co im obrażają uczucia religijne
![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabopodpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumaboPrzecież to nie jest logika lewaków, tylko katoli, szczególnie w polandii. Cokolwiek zrobisz i się to nie spodoba katolom, masz z miejsca oskarżenie o obrazę ich uczuć. O ile każde "normalne" przestępstwo jest dość jasno zdefiniowane i sąd ma przesłanki do stwierdzenia czy miało miejsce, w przypadku "obrazy uczuć religijnych" wyroki wydaje się na czuja, bo żaden kodeks nie podaje definicji tych j🤬ych uczuć. I tak dla jednego katola taką obrazą mogłoby być np. zbezczeszczenie ołtarza w kościele (na co zresztą jest osobny paragraf), ale dla drugiego obrazą będzie już np. krytyka kleru, instytucji KK, czy stwierdzenie, że pedofile w sukienkach gw🤬cą dzieci.
I tak poroniony zapis o obrazie uczuć religijnych powoduje zawieszenie innych, bardziej podstawowych praw obywatelskich i daje pole do nadużyć. Ja wiem, że sadol to wylęgarnia mentalnych gimbusów, dla których największym problemem są urojenia jakiejś grubej i brzydkiej feministki, ale to naprawdę nie jest zagrożenie dla swobód.
@2up, Ale prawo jest prawem i trzeba je przestrzegać bo gdyby nie prawo pożeralibyśmy się jak zwierzęta
@up
Ona się żaliła w hamburgerowych mediach pokroju cnn, że nie może normalnie żyć i w ogóle jej życie zrujnowali ludzie śmiejący się z niej w necie i żądała aby usunięto wszystkie filmiki i zdjęcia z neta.
Na chłopski rozum to moim zdaniem jest proste rozwiązanie tego problemu. Jeśli nie chcesz być wyśmiewanym to nie bądź debilem. No ale ja jestem za mało nowoczesny i progresywny.