Ciekawa sprawa bo te awdi mają chyba ten sam wk🤬iający(w c🤬j niebezpieczny w pewnych okolicznościach) system hamowania samodzielnego przed przeszkoda co toyota, mi taki system zafundował prawie dzwona jak baba wyjechała z posesji (radar ją wykrył i zaczął sam hamować) a ja byłem w trakcie wyprzedzania tira i potrzebowałem mocy żeby skończyć manewr, dla zainteresowanych dodam że wyłączenie tego gówna nie jest w yarisie gr wcale takie proste i trzeba po każdym odpaleniu silnika przełączać się w tryb sport i wyłączać całkowicie kontrole trakcji a i tak świeci na czerwono i drży kierownica jak wykryje że jebnie w coś z przodu (ale najważniejsze że nie hamuje)
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler"autentycznie uzależniający 3‑cylindrowy turbodoładowany silnik" ;DDD
ale lepiej chyba byloby walnac w ameliniową bramę, niż w stróżówkę, amelinium 2,3/kg vs cieć/kij wie ile, tu IQ0 z pomylonymi pedalami mial szczescie ze ciecia nie bylo
Kolejny jełop, jakich mnóstwo na sadolu. Nie wiem gdzie tą stróżówkę widziałeś...
Noż japie**ole...
I znowu standardowo ocenianie cudzego iq, nie biorąc pod uwagę własnego.
Już się pochwaliłeś, że kupiłeś sobie wyścigówkę dla biurwy z Mokotowa jadącej sobie na szoping do Galerii Mokotów, a później na mianikiur do wietnamców na Marywila?
Już się pochwaliłeś, że kupiłeś sobie wyścigówkę dla biurwy z Mokotowa jadącej sobie na szoping do Galerii Mokotów, a później na mianikiur do wietnamców na Marywila?
Ciekawa sprawa bo te awdi mają chyba ten sam wk🤬iający(w c🤬j niebezpieczny w pewnych okolicznościach) system hamowania samodzielnego przed przeszkoda co toyota, mi taki system zafundował prawie dzwona jak baba wyjechała z posesji (radar ją wykrył i zaczął sam hamować) a ja byłem w trakcie wyprzedzania tira i potrzebowałem mocy żeby skończyć manewr, dla zainteresowanych dodam że wyłączenie tego gówna nie jest w yarisie gr wcale takie proste i trzeba po każdym odpaleniu silnika przełączać się w tryb sport i wyłączać całkowicie kontrole trakcji a i tak świeci na czerwono i drży kierownica jak wykryje że jebnie w coś z przodu (ale najważniejsze że nie hamuje)
oj, ból dupy wszedł mocno, że kogoś stać i ma lepszą c🤬ke, w sumie to każda lepsza od radzia ręki nie?,
wszystko zaczyna mieć te sp🤬olone systemy, które utrudniają życie. niestety jedyna opcja to pójść do elektryka, przybulić parę stówek, żeby to wszystko powyłączał - raz na zawsze.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler