Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
To będzie dla mnie zagadką do końca życia jakim trzeba być niedoj🤬ym debilem aby wjechać pod prąd na ekspresówce/autostradzie i do tego jeszcze się nie kapnąć ,że coś nie tak.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
W tym roku w Polsce już co najmniej 3 takie przypadki były, jednego byłem świadkiem jakieś 2-3 miesiące temu i nie dość że pod prąd na autostradzie to jeszcze bez świateł (!!!) ewidentny samobójca.
Kto tak robi? Pewnie c🤬ki co nie umieją skoczyć z wieżowca lub podciąć sobie żył. Debil i tyle, drugi debil to nagrywający, w razie wypadku to on mógł by być zabrany na czołówkę lub trafiony jakimś odłamkiem, ale przecież musi nagrać film.
Ja tylko zwracam uwagę że to jest Algieria, ta strasznie biedna i głodująca Afryka (nie mówię że nie ma gdzieś w Afryce głodu, ale...), ale takich autostrad to my k🤬a chyba nie mamy w naszym wspaniałym "jewropejskim" kraju.
Człowiek się zwyczajnie cofał w czasie. Jechałby dłużej ale trafił na kaca z przed tygodnia. To był ten z gatunku "jak nie walnę klina to chyba zaraz p🤬lnę". A mógł walnąć klina wtedy