Zobaczycie, że po premierze nowego Xboxa One będzie wielka gratyfikacja Microsoftu, za to, że walczą z narkomanią i przestępczością ponieważ Kinect podsłuc🤬je rozmowy domowników i gdy usłyszy słowa " Klucze " automatycznie to nagrywa i wysyła na policje
A teraz, zastanówcie się. Jak będzie wyglądał nowy Windows

Na mojej poczciwej 7 podejrzewam, że bede leciał jeszcze 5,6 lat jak zap🤬lą możliwość instalowania gier do jakiś specjalnych bibliotek, których już użytkownicy nowego Windowsa nie odpalą bo Ty już ją masz u siebie, na 100% będzie ta sama technologia i naj🤬e 10 aplikacji do oglądania telewizji zastanawiam się czy w ogóle będzie pulpit i będzie można instalować jakieś programy ? Czy będą specjalne strony od Microsoftu do pobierania programów takie jak oni nam narzucą ? Zakaz pobierania MP3 itp. itd. ? Zobaczycie, że Microsoft z tym Xboxem się tylko rozkręca ja już na początku myślałem że zaimplementują do nowego Windowsa te śmieci... Jeszcze, zobaczycie, że szczególnie laptopy będą miały przej🤬e, jak będą narzucać kupno lapka z najnowszym systemem i do tego jakiś ala Kinect czy jak to sie tam pisze.
Tak samo jak jest z dzisiejsza sytuacja z Windows 8 dużo ludzi nie chce tego systemu a są im narzucane.
@upupup - Xbox One idzie w przyszłość ? Microsoft pompuje kase w super gadżety a Sony robi "tylko" konsole dla graczy ?
Przecież k🤬a właśnie tego ludzie chcą grać w p🤬lone gry prawda ? Powiedz mi po c🤬j Ci w konsoli do gier jakaś telewizja, rozpoznawanie humoru, twarzy itp. ? Będziesz z gołym c🤬jem chciał pograć na kanapie a Ci kamerka p🤬lnie fotke bo zdobyłeś achievement i prześle na jakąś listę

To samo, po co masz kupić ciężarówkę skoro jest Ci ona nie potrzebna ? Niby jeździ jak samochód 4 koła ma(zazwyczaj więcej), masz tam radio, nawigacje, skrzynie biegów. Ale po prostu jest Ci k🤬a nie potrzebna bo jest za duża prawda ? Daje sobię rękę uciąć, że 3/4 ludzi na świecie było by zadowolonych gdyby zamiast tej telewizji zrobili by układ graficzny porównywalny do PS4

Przy kolejnym Xboxie będziemy mieć telezakupy, pizzerie, k🤬y na zamówienie a za dodatkową opłatą bd. można zagrać w grę.