Wysłany:
2014-11-21, 14:19
, ID:
3624551
70
Zgłoś
@bocian87
P🤬lisz jak potłuczony.
Był tam zakaz wyprzedzania? Nie było.
Gdyby była tam policja to bardzo szybko pokazaliby Ci że gówno wiesz. Mandat dostałaby osoba blokująca lewy pas, który do c🤬ja służy do wyprzedzania i nie łamie się przepisów jadąc nim, nawet jak po prawej wszyscy stoją.
U mnie po drodze do pracy też się j🤬e lemingi ustawiają na prawym i stoją jak te p🤬dy, a później wielce oburzeni jak ich miniesz lewym.
Broni im ktoś k🤬a rozstawienia się po połowie na jednym i drugim i jazdy na suwak?
To że 80% nie zna przepisów, to znaczy że ja mam podążać ich śladem?
W tym kraju k🤬a nie opłaca się robić dróg innych niż jednopasmówki. Debile i tak głupieją przy większej ilości.
A co do kierowców samochodów ciężarowych, to Pan "przez" ma rację. Pracuję w transporcie, mam styczność ze swoimi kierowcami każdego dnia. Blokują, bo nie chce im się hamować i ruszać co chwila, bo ciężko rozbujać i później zatrzymać takie 24 tony, a do tego czasem wjebie się przed nich kilku cwaniaków, ale co to za debilne tłumaczenie?
Masz większe auto, to masz niedogodności. Trzeba było zap🤬lać na polibudzie, to byś był k🤬a inżynierem w osobówce, a tak to niby co? Wszyscy inni mają cierpieć bo kierowcy ciężarówek mają trudniej?
No bez jaj. Popłakałem się ze wzruszenia.