Widać, że próbował skręcić i wrócić na swój pas, ale śnieg powiedział 'ni ch*ja'. Musiał się nieźle obsrać, pewnie fotel do prania. Tak to jest jak się odpie**ala letnie manewry na śnieżnej drodze. No i ciekawe czy tir się złożył.
zimna krew + wiedza - koleś z przegranej akcji dla 99% kierowców wyszedł bez szwanku. Zdał sobie sprawę że jeśli na tej prędkości zacznie zmieniać pas, gdzie są śnieżne koleiny , rzuci nim jak szmatą i rozp🤬oli sie o ciężarówkę. Zwalniał na lewym pasie też z głową, czekając do ostatniej chwili na właściwy moment i cyk, elegancko wjechał z powrotem na prawy pas.
A to że debil i wyprzeda na takiej drodze nie pozostawia również żadnych wątpliwości!
@Erqti znawco, obejrzyj sobie to jeszcze raz, albo z 10 razy. Moze wtedy polapiesz sie ze bzdury wypisujesz. Widac wyraznie ze ten Twoj zimnokrwisty spec, oprocz tego ze sral w gacie to usilnie staral sie skrecic w prawo. Popatrz na przednia os. Tyle ze jest takim zimnokrwistym specem od jazdy w takich warunkach, ze na przejsciowkach tudziez letnich kapciach zap🤬la bo k🤬a on moze. Szkoda zestawu by bylo, ale przynajmnie bylo by jednego potencjalnego mordercy mnie na drogach.
Jaka wiedza jak to jakiś wioskowy kretyn w wieśniakowozie. C🤬ja wiedział co robi. Przez niego ciężarówka się wyj🤬a