podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzDo tego statystycznie ujmując w sprawach porwań i zaginięć jedynie 1 na 10 spraw których się podejmuje kończy się sukcesem, biorąc pod uwagę że policja śledcza ma podobne wyniki, jego "jasnowidztwo" jest mocno wątpilwe, musiałby mieć średnią koło 95% żeby się uznać za medium w tej dziedzinie
Skoro ma podobne wyniki, to dlaczego z naszych podatków utrzymujemy tylu zbędnych policjantów?
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Fundacja Edukacyjna Jamesa Randiego ufundowała nagrodę w wysokości 1 miliona dolarów każdemu, kto w wiarygodnym eksperymencie naukowym udowodni istnienie dowolnego zjawiska paranormalnego. Jak dotąd nikt tej nagrody nie odebrał.
może dlatego, że zjawisko logicznie wyjaśnione przestaje być zjawiskiem paranormalnym...
I o czym ty p🤬lisz człowieku? Pierdoły dla idiotów to ty wypisujesz, i jak widać wielu złapałeś na haczyk. C🤬j już z tym jasnowidzem, czy ma rację co do wojny, czy nie (mam nadzieję i uważam, że nie), ale kryzys był na jesieni 2008r. więc jak już chcesz być wielkim prześmiewcą, to chociaż wiedz z czego się śmiejesz, bo jedyne czym się popisałeś to j🤬ą ignorancją.
Jak wiedziałeś w połowie 2007., że będzie kryzys to czemu nie ma cię jeszcze na liście najbogatszych Forbesa? Jak ja uwielbiam jak ludzie p🤬lą takie głupoty...
Jakim cudem mogłem zarobić na krachu giełdowym ? gdyby była odwrotna sytuacja i kupiłbym akcje tanio a po jakims czasie sprzedałbym to 10 razy drozej.
Jedyne co mógłbym zrobić to udzielać wielomiliardowych pożyczek bankrutującym firmą. Ale musiałbym być już miliarderem