A my musimy się gzić w tej ciemnej katolickiej Polsce. A taka Francja? Same atrakcje, zamachy terrorystyczne, płonace samochody na sylwestra, Żółte kamizelki a teraz paraliz strajkowy całegho kraju.
Na szczęście wróci Tusk i wprowadzi normalność, na poczatek 40 tys bordowych nierobów.
podpis użytkownika
Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!
Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!
podpis użytkownika
Polaczki to są jednak debile haha
Kamilek mam pytanie . Czy ty w tym "polaczkowaniu" jesteś konsekwentny? Czy jak ta p🤬da "polaczkujesz" bo cię chroni ekran monitora? Co? Jak to jest? Czy jak mama cię woła na sniadanie to jej odpowiadasz "Już idę Ty polaczkowa kurewko"? A tatusiowi, jak się pyta jak było w szkole odpowiadasz "c🤬j ci do tego śmierdzący polaczku"? No odpowiedz nam, bo bardzo nas to ciekawi. Ale serio. Opowiedz nam, jak to jest w twojej patorodzince.
Kamilek mam pytanie . Czy ty w tym "polaczkowaniu" jesteś konsekwentny? Czy jak ta p🤬da "polaczkujesz" bo cię chroni ekran monitora? Co? Jak to jest? Czy jak mama cię woła na sniadanie to jej odpowiadasz "Już idę Ty polaczkowa kurewko"? A tatusiowi, jak się pyta jak było w szkole odpowiadasz "c🤬j ci do tego śmierdzący polaczku"? No odpowiedz nam, bo bardzo nas to ciekawi. Ale serio. Opowiedz nam, jak to jest w twojej patorodzince.
Nie,bo moi rodzice gardzą wami tak samo jak ja, więc nie muszę ich obrażać nazywając ich polakami:) Ps. nauczyłeś się już pisać bez błędów czy nadal masz z tym problem jak na niedorozwoja przystało?
O, widzę że ta niemyta k🤬a Loaloa założyła kolejne konto