@HAL9000/2
Wyjdź do ludzi i przestań wmawiać sobie ze wszystko to pedalstwo. Przykre życie musisz mieć ze wszystko to dla ciebie pedalstwo.
Ale @HAL9000/2 ma tu racje to jest pedalstwo..... Ty widziałeś tych ludzi? Bo ja tak i myślałem że to jakiś zjazd pedałów......kiedy ja wyrywałem laski to oni siedzieli i jako jedyny gadałem normalnie po ludzku kiedy oni p🤬lili jakieś nie stworzone rzeczy.....
Tak na prawde to byłem tam tylko dla darmowego browara i obczajać a wyszłem z 10 browarami w plecaku i lodem w kiblu.... K🤬a tylu niewidomych to w życiu nie widziałem... Jeszcze troche a typo by stracił konsole i z 4 telefony by im sfantowali ale dla mnie było to już zbyt kreatywne
Lodem w kiblu a co któryś japoniec ci loda zrobił pedale ?
hahaha może on japońcowi
Czy ty wiesz o jakiej grupie jest ten baner/mem.... O j🤬ych piwniczych otaku i byłem z 8 10 lat temu na takiej zj🤬ej imprezie u jakiegoś typa pokemona tak z deka się tam z znajomym wp🤬lili na chama ale nikt nic nie powiedział jak przynieśliśmy piwo i 0,5 by nie wyść na c🤬ji i się dać kupić a potem wyskoczyła misja z op🤬laniem ich z piwek a potem kumpel mi wysłał esa że ma zamiar fantować konsole i telefony bo towarzystwo już odpadło a właścicel meliny gdzieś się zapodział odpisałem mu że to za duże ryzyko przypaponienia konsekwencji ale za to mam browary w plecaku i coś jeszcze to możemy kontynułować gdzieś indziej naszą podróż....... A loda mi zrobiła nawet nawet ładna kasztanka lekko nap🤬lona ale do pysia hab to potrafiła a ty zaraz.....