Hoxie napisał/a:
Jak chcą się "pedalić" (że tak powiem) to niech się pedalą. Byleby z dala ode mnie. Wtedy nie mam do nich nic...
A co do adopcji, poruszonej powyżej - to już przesada.
No właśnie dlatego geje nie chcą adopcji, bo dla większości to przesada, albo po prostu ich nie chcą. Wielkie hasła o adopcji, małżeństwach głoszą grupy, które najczęsciej goszczą na ekranach telewizorów. A tak na prawdę to geje tego nie chcą. To jest tak samo jak z obrońcami krzyża, też rzutują na resztę katolików, a wiadomo, że większość katolików nie jest taka jak oni.
A jako ciekawostke polecam ciekawy artykuł, linka pewnie nie mogę dać więc wpiszcie w google "Parę mitów o pedałach
...z perspektywy pedała" Gościu wie o czym mówi. I to nie jest propagowanie homosekualizmu, bo tego się nie propaguje, tak jak nie propaguje sie heteroseksualnej miłości. Propaguje się tolerancje osób homoseksualnych.
A już zupełnie na koniec:) Do tych, którzy wysyłają pedałów na leczenie, co byście powiedzieli gdyby wam kazano się leczyć z miłości do kobiet? To nie jest choroba, to nie był mój wybór taki się urodziłem i tego nic nie zmieni.