Dwóch niesamowitych ludzi JKM i MMK, mam nadzieję że kiedyś spowodują prawdziwą rewolucję i zmieszają z gównem j🤬e lewactwo.
podpis użytkownika
Doczytaj chlopczyku czym jest populizm, i jak powstawaly pierwsze partie populistyczne.Korwin to populista.
W tym kraju, wystarczy glosno cos powiedziec o hitlerze, i juz jestes w mediach, nie potrzeba do tego zakladac partii.Nowa prawica to banalny żart, pomysł na znalezienie się w mediach.
Blad logiczny, rownie dobrze moglbys powiedziec "poglady komunistyczne sa nierealne, wiec komuna wcale sie nie wydarzyla, a lenin i stalin nie istnieli".Gdyby poglądy tego pana były realne dawno zajmowałby już miejsce w sejmie.
Odsylam do encyklopedii, poszukaj hasla Utopia.A to niestety tylko utopijne
Tak, tym bardziejm, ze ma poparcie Polskiego ruchu biznesmenow czy jak to tam sie nazywalo, a na przykladzie moich znajomych moge powiedziec, ze im wyzsze dochody, tym wieksze poparcie dla jkm, co mnie nieco dziwi, bo logicznie rzecz biorac powinno byc na odwrot, ale coz, widocznie mam uczciwych znajomych.wizje dla tych, którym nie idzie w życiu i zarabiają niewiele
Pisalem o tym w innym watku, jak ci sie chcem to mozesz zajrzec z mojego profilu.nie skończyli jeszcze gimnazjum
Takie osoby glosuja raczej na palikota, a jesli zasade volenti non fit iniuria, kojarzysz z jaraniem trawy, to trace wiare w internautow.kto mówi o legalizacji trawy.
To status quo niszczyl kraje i cywilizacje, a np. skrajne bogactwo chyba nie jest domena idiotow?Skrajności zawsze pozostaną domeną idiotów.
A to niestety tylko utopijne wizje dla tych, którym nie idzie w życiu i zarabiają niewiele lub nie skończyli jeszcze gimnazjum i wydaje im się "zajebiste" głosowanie na kogokolwiek, kto jest poważany przez internautów i kto mówi o legalizacji trawy. Skrajności zawsze pozostaną domeną idiotów.